Ψάχνετε πίστα χορού για δεξίωση γάμου ?

Πίστες χορού για γάμο που αντέχουν στις μεγαλύτερες  χορευτικές ‘’δοκιμασίες’’ και στις δριμύτερες ‘’επιθέσεις’’ κεφιού.

Η Ekdilosis event production ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη των ολοκληρωμένων υποδομών στις διοργανώσεις γαμήλιων εκδηλώσεων τοποθετώντας  πίστες  χορού πάντοτε με ασφάλεια και καλαισθησία ώστε να γίνει το κέντρο βάρους  του δικού σας event.

πίστα χορού για δεξίωση γάμου

πίστες χορού για γάμο

Με ικανότητα να τοποθετηθούν σε κάθε ιδιαίτερο έδαφος έχουμε τις απαντήσεις που χρειάζεστε τόσο για το είδος της κατάλληλης πίστας όσο και για όλες τις άλλες υπηρεσίες που μπορούν να συνοδεύουν μια πίστα χορού για εκδήλωση.

Με ασφαλή αντιολισθητικά πατώματα, είναι ικανές να αντέξουν στις αντιξοότητες που συχνά αντιμετωπίζουμε στις εξωτερικές τοποθετήσεις, όπως είναι η υγρασία, η βροχή και η σκόνη.

Οι προδιαγραφές τους & γενικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους είναι τα εξής:τοποθετημένες σε στιβαρές κατασκευές όπου κανείς άφοβα μπορεί να προτείνει στους καλεσμένους να διασκεδάσουν χωρίς φόβο.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης σας τόσο για την πίστα χορού όσο και την φωτιστική κάλυψη μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

Προσφέρουμε  λύσεις στις εκδηλώσεις με την καλύτερη απόδοση ποιότητας-τιμής.

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε..

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για την παραπάνω παροχή δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ:

+30 2310-300886 ή να μας γράψετε στο

e-mail: [email protected]

πίστα χορού γαμήλιας εκδήλωσης

πίστες χορού για γάμο

 

Η ενοικίαση μίας πίστας χορού μπορεί να συνδυαστεί με εξτρά υπηρεσίες εξοπλισμού αλλά και μουσικές υπηρεσίες που μπορούν να είναι:

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης σας καθ όλη την διάρκεια της για όλες μας τις παροχές.

Είτε πρόκειται για την πίστα χορού είτε για την φωτιστική κάλυψη είτε για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία πάντα υπάρχει εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της EKDILOSIS event production στην διάθεση σας.

Επιδιώκουμε διαρκώς να σας προσφέρουμε  λύσεις με την καλύτερη απόδοση ποιότητας-τιμής.