Πασαρέλα εκδηλώσεων, fashion show

πασαρέλα εκδηλώσεων fashion show…

Αναζητάτε μια πασαρέλα εκδηλώσεων fashion show,πασαρέλα επιδείξεων γούνας, πασαρέλα επιδείξεων ρούχων, ανεξαρτήτου ύψους και μήκους, με ειδικό αντιολισθητικό δάπεδο, κατάλληλη ώστε να χρησιμοποιηθεί σε κλειστό αλλά και σε ανοικτό χώρο έχοντας μεγάλη αντοχή βάρους.

Την πασαρέλα εκδηλώσεων επίδειξης θα την βρείτε σε τρεις αποχρώσεις,μαύρη,καφέ και άσπρη ντυμένη περιμετρικά με το κατάλληλο ύφασμα.

H πασαρέλα επίδειξης μόδας συνοδεύεται..

Εγκαθιστώντας την πασαρέλα εκδηλώσεων σας δίνεται η δυνατότητα να συνυπάρξουν πολλές εφαρμογές-υπηρεσίες που σας παρέχει η Ekdilosis event production.

Για παράδειγμα μπορεί να συνδυαστεί με τον αντίστοιχο κρυφό φωτισμό της ,τον ειδικό φωτισμό για την προβολής-υποστήριξη ενός fashion show αλλά και ολόκληρης της εκδήλωσης,την ηχητική κάλυψη και την οπτικοακουστική παρουσίαση της εκδήλωσης σε μεγάλες οθόνες,προσφέροντας σας μια ολοκληρωμένη υπηρεσία.

Πότε χρειάζομαι μια πασαρέλα επιδείξεων

Στο κάθε νέο fashion show που οργανώνετε,σε κάθε οργανωμένη παρουσίαση ρούχων,γούνας, μαγιό,εσωρούχων,νυφικών και παιδικού ρούχου,μπορείτε να προβάλλετε σαφώς καλύτερα την εκδήλωση σας χρησιμοποιώντας τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει μια φινετσάτη κατασκευή: την πασαρέλα εκδηλώσεων μόδας.

Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο site μας και να διαλέξτε την καταλληλότερη λύση  και εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για τις δυνατότητες που σας προσφέρει μια πασαρέλα εκδηλώσεων δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ:2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail: [email protected]

    MORE SERVICES

    MUSIC SERVICES

    ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ

    Δείτε μερικές από τις παραγωγές που έχουμε αναλάβει με επιτυχία :

    Οι πελάτες, μας επιλέγουν για την μεγαλύτερη συλλογή ενοικίασης εξοπλισμού στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για την εμπειρία μας στην οργάνωση εκδηλώσεων με 20+ έτη στο ιστορικό μας.