Έχετε γαμήλια δεξίωση και αναζητάτε μια πίστα χορού γάμου?

Πίστα χορού δεξίωσης γάμου εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, οποιουδήποτε μεγέθους για το πάρτι ή το γάμο σας μπορείτε να βρείτε στην Ekdilosis event production.

πίστα χορού δεξίωσης γάμου

πίστα γαμήλιας εκδήλωσης

Οι πίστες χορού είναι ο ιδανικός τρόπος για να παρέχετε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον χορού σε μικρές ή μεγάλες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το μέγεθός τους ανάλογα με τον χώρο σας αλλά και τον αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν.

Επιπλέον, κάτι πολύ σημαντικό είναι η φορητότητα των τμημάτων, καθώς καθιστά πολύ εύκολο να δημιουργήσουμε ένα πάτωμα πριν ξεκινήσει η εκδήλωση σας και να το απεγκαταστήσουμε όταν τελειώσει ο χορός χωρίς να εμποδίζουμε τον χώρο σας.

Που μπορεί να τοποθετηθεί μια πίστα χορού ?

πίστα χορού γαμήλιας εκδήλωσης

πίστα χορού γαμήλιας δεξίωσης

Μπορεί να τοποθετηθεί σε εξωτερικούς χώρους πάνω στο γκαζόν, το τσιμέντο, σε μια πλατεία, το αίθριο ή ακόμα και στην αμμουδιά μιας παραλίας.

Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς χώρους πάνω από τάπητα ή απλά δάπεδα με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς φθορές.

Από το 1999, έχουμε παράσχει σε εκατοντάδες πελάτες μας τον τέλειο συνδυασμό:

μια πίστα χορού γάμου μαζί με ένα εκπληκτικό φωτισμό και τη μουσική κάλυψη ώστε να ολοκληρώσουν τις γαμήλιες τους εκδηλώσεις.

Στην Ekdilosis event production, έχουμε την εμπειρία και τον εξοπλισμό σε ότι χρειάζεστε για να κάνετε την εκδήλωσή σας όνειρο πραγματικότητα.

Επικοινωνία μαζί μας

Εάν έχετε απορίες σχετικά με το μέγεθος ή το στυλ του δαπέδου που ταιριάζει καλύτερα στο πάρτι σας, μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε

στο +30 2310-300886.

Έχουμε έμπειρους συντονιστές εκδηλώσεων και ειδικούς ενοικίασης για να σας βοηθήσουν να κάνετε το καλύτερο που μπορεί να γίνει!

Επίσης μπορείτε να μας αποστείλετε mail και εκεί να μας περιγράψετε τις συνολικές ανάγκες της εκδήλωση σας.

e-mail στο: [email protected]

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.