Κατασκευή διαφημιστικού περιπτέρου με τράσες

Ενημερωθείτε για την κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων με τα ειδικά χωροδικτυώματα-τράσες από την Ekdilosis event production.

Είμαστε στην διάθεση σας να κατασκευάσουμε και το πιο σύνθετο εκθεσιακό περίπτερο ή διαφημιστικό περίπτερο σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο και πάντα σε συνδυασμό από τον κατάλληλο εξοπλισμό, είμαστε σε θέση να καλύψουμε την οποιαδήποτε εκδήλωση μας ζητήσετε, τονίζοντας την με τον πιo λαμπρό τρόπο.

Επιπλέον υπηρεσίες στην κατασκευή ενός περιπτέρου

Η γκάμα των προϊόντων-υπηρεσιών της EKDILOSIS event production, σας δίνει την δυνατότητα προαιρετικής υποστήριξης και με επιπλέον

τράσες ειδικών κατασκευών

Κατασκευή περιπτέρων

υπηρεσίες όπως π.χ:

  • τον φωτισμός του περιπτέρου σας,
  • τα έπιπλα,
  • τα ειδικά πατώματα,
  • τον διακοσμητικός φωτισμός καθώς και τον
  • προβολικό εξοπλισμό (led tv,led wall) σε όλες τις διαστάσεις,
  • να ντύσουμε το περίπτερο με το διαφημιστικό υλικό που επιθυμείτε και να εισάγουμε την όποια εξτρά κατασκευή,
  • να καλύψουμε ηχητικά ομιλίες, παρουσιάσεις και μουσικά events που πιθανών να παρουσιάσετε κατά την διάρκεια της παρουσίαση σας.

Με το ανθρώπινο μουσικό δυναμικό καλύπτουμε διάφορα μουσικά happening που μπορούνε να είναι:

μια ζωντανή ορχήστρα dj’sκουαρτέτο με βιολιά jazz band ή ακόμη και η παρουσία ενός σαξοφωνίστα στην είσοδο του περιπτέρου σας.

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης σας σε όλες τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

Ολοκληρώνοντας, πιστεύουμε ότι είμαστε μια εταιρία εκδηλώσεων που μπορεί να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη υπηρεσία.

διαφημιστικά περίπτερα

Κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων

Κατασκευή περιπτέρων

κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων


Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε

Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο site μας και να ενημερωθείτε στην κατασκευή διαφημιστικού περιπτέρου και εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για τις δυνατότητες αλλά και τις τιμές των παροχών μας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο:

τηλ:2310-300886 ή να μας γράψετε στο

e-mail:[email protected]

θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας