Εξοπλισμός και υποστήριξη εκδηλώσεων 

Εξοπλισμός & τεχνική υποστήριξη της EKDILOSIS event production, ένας σημαντικός συνεργάτης σας όπου θα υποστηρίξει την εκδήλωσή σας.

εξοπλισμός και υποστήριξη εκδηλώσεων

εξοπλισμός & τεχνική υποστήριξη εκδηλώσεων

Με ουσιαστικές και ευέλικτες λύσεις συμβάλλει στην βελτίωση του επιπέδου των εκδηλώσεων σας με ποιοτικό και αποτελεσματικό εξοπλισμό.

Ολοκληρώνοντας εκδηλώσεις με πολύ υψηλά κατασκευαστικά και ποιοτικά standards φροντίζουμε πάντα να επιβεβαιώνουμε την επιλογή σας.

Μια υψηλών απαιτήσεων εκδήλωση στηρίζεται πλέον και σε ποιοτικές υπηρεσίες.

φωτισμός δεξίωσης γάμου

φωτισμός γαμήλιας δεξίωσης

Ικανοποιώντας πλήρως τις προσδοκίες σας, έχουν ρυθμιστεί οι παροχές μας κατά τέτοιο τρόπο ώστε να σας παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία εναλλακτικών λύσεων τόσο στις υπηρεσίες όσο και στον εξοπλισμό, οι οποίες επιλέγονται αναλόγως των αναγκών που πρέπει να καλυφθούν.

Ένα ακόμη σημαντικό πλεονεκτήματα της συνεργασίας μαζί μας αποτελεί και η δυνατότητα που έχουμε ως εταιρία στο να σχεδιάζουμε εκδηλώσεις.

Δημιουργούμε για σας όλα τα προσχέδια, τα εναλλακτικά σενάρια, αλλά και τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις για την δική σας εκδήλωση.

Επίσης σας καθοδηγούμε στην σωστή και την πιο κατάλληλη επιλογή του εξοπλισμού που θα χρειαστείτε.

Άρα λαμβάνετε μια σημαντική ενιαία παροχή από μια εταιρία: την σχεδίαση αλλά και την υλοποίηση της εκδήλωσης σας.

Έχοντας σας αποτέλεσμα την συνολική μείωση του κόστους παραγωγής καλύπτεται κάθε κοινωνικό ή εταιρικό event με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.

Εξοπλισμό που μπορείτε να βρείτε στην εταιρία μας….

Εκτός της υπηρεσίας του σχεδιασμού που είναι προφανής, ο εξοπλισμός που μπορείτε να βρείτε στην εταιρία μας είναι:

ο φωτισμός εκδηλώσεων, ο σχεδιασμός εκθεσιακών περιπτέρων, οι εξέδρες κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων, οι πίστες χορού, τα ηχητικά συστήματα, τα οπτικοακουστικά συστήματα εκδηλώσεων.

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα ή συνδυαστικά.

Μπορούμε να σας οργανώσουμε την εκδήλωση σας ή να συμμετέχουμε ως μέρος μιας συνολικής παραγωγής.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε…

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για την παροχή που ονομάζετε “εξοπλισμός & τεχνική υποστήριξη” δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ:

2310-300886 ή να μας γράψετε στο

e-mail: [email protected]