Αναζητάτε την κατάλληλη ενοικίαση-πώληση ηχητικών συστημάτων ?

Στην Ekdilosis event production μπορείτε να προβείτε στην ενοικίαση-πώληση ηχητικών συστημάτων για τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο.

συστήματα ηχητικής κάλυψης

συστήματα ηχητικής κάλυψης

Μέσα από μια μεγάλη επιλογή εταιριών ηχητικού εξοπλισμού μπορείτε να επιλέξετε το πιο κατάλληλο ηχητικό σύστημα με βάση τα τετραγωνικά του χώρου σας, τις ακουστικές απαιτήσεις και το οικονομικό budget που σκέφτεστε να διαθέσετε.

Υπάρχουν σειρές ηχητικών συστημάτων τελευταίας γενιάς, προηγούμενων ετών μοντέλα καθώς επίσης και second hand εξοπλισμός, αξιόπιστος σε οικονομικές τιμές.

Όλες οι υπηρεσίες μας συνοδεύονται από την γραπτή εγγύηση και διασφάλιση της Ekdilosis event production.

Σχεδιασμός & υλοποίηση του κάθε έργου 

Μια από τις υπηρεσίες μας που σαφώς μπορείτε να συνδυάσετε είναι η ακουστική μελέτη του χώρου και η ενημέρωση σας για τις καλύτερες δυνατές επιλογές, έτσι ώστε να έχετε την μέγιστη δυνατή επιτυχία στην όποια εγκατάσταση ηχητικού συστήματος αποφασίσετε να προβείτε.

Η τοποθέτηση και η υλοποίηση ολόκληρου του έργου γίνετε εξολοκλήρου από την εταιρία μας, ολοκληρώνοντας την συνεργασία με το καλύτερο τρόπο.

πώληση ηχητικών

ενοικίαση-πώληση ηχητικών

Σχετικές υπηρεσίες με της ηχητικές εγκαταστάσεις

Οι ενοικιάσεις-πωλήσεις ηχητικών συστημάτων συχνά συνοδεύονται από υπηρεσίες πού είναι άμεσα συνδεδεμένες και μερικές από αυτές είναι:

πώληση ηχητικών συστημάτων

ενοικίαση-πώληση ηχητικών

Τεχνική υποστήριξη στην κάθε εκδήλωση

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης σας τόσο για τις ενοικιάσεις-πωλήσεις ηχητικών συστημάτων όσο και τις υπόλοιπες υπηρεσίες-παροχές που σας παρέχουμε μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για την παραπάνω παροχή δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο:

τηλ: 2310-300886 ή να μας γράψετε στο

e-mail: [email protected]

Έμπειρο προσωπικό εξειδικευμένο στις εγκαταστάσεις ηχητικών συστημάτων θα σας πληροφορήσει για τις καλύτερες επιλογές και τις εναλλακτικές λύσεις.

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας