Υπηρεσίες εκδηλώσεων και πάρτι

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκδηλώσεων και πάρτι στις διοργανώσεις κοινωνικών & εταιρικών γεγονότων σας παρέχει η Ekdilosis event production.

Με ένα πλήρες φάσμα παροχών υπηρεσιών μπορείτε να συνδυάσετε μουσικά προγράμματα με τεχνικές υπηρεσίες και καινοτόμες τεχνολογίες.

Υπηρεσίες σε ανθρώπινο δυναμικό

Καλύπτοντας κάθε μουσική ανάγκη μιας εκδήλωσης είμαστε σε θέση να σας προμηθεύσουμε:

Υπηρεσίες σε τεχνικό εξοπλισμό

Επίσης και ένα μεγάλο πλήθος υπηρεσιών που αφορούν την υλοποίηση μιας εκδήλωσης στις τεχνικές υπηρεσίες & την τεχνολογία:

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη που σας προσφέρουμε καθώς υποστηρίζουμε και ελέγχουμε τεχνικά την εκδήλωση σας σε όλες τις φάσεις της.

Τεχνική υποστήριξη σε όλες τις υπηρεσίες εκδηλώσεων που θα επιλέξετε, μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

Είμαστε στην διάθεση σας να συνεργαστούμε για την επόμενη σημαντική σας στιγμή.

Οι συνεργάτες της Ekdilosis event production με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των εκδηλώσεων θα σας ενημερώσουν για όλες τις υπηρεσίες της εταιρίας με λεπτομέρειες και διευκρινήσεις ώστε να επιλέξετε την σωστή υπηρεσία για την εκδήλωση σας.

Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο:

τηλ:2310-300886 ή να μας γράψετε στο

e-mail: [email protected]

Από το 1999 η Ekdilosis event production φροντίζει για το σχεδιασμό εκδηλώσεων, το προσωπικό και την εκτέλεση τους.

Μια εταιρία που υποστηρίζει το ρόλο της και τον αντίκτυπο που έχουν οι υπηρεσίες εκδηλώσεων στην επιτυχία μιας εκδήλωσης.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με την εκδήλωσή σας, εμπιστευτείτε μας

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας