Εκθεσιακά περίπτερα

ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕ ΧΩΡΟΔΙΚΤΥΩΜΑΤΑ

Πολυμορφικά εκθεσιακά περίπτερα, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από ειδικά χωροδικτυώματα-τράσες υλοποιώντας και το πιο σύνθετο σχεδιασμό.

Περίπτερα εκθέσεων, διαφημιστικών εκδηλώσεων εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου,όπου μπορούν να κατασκευαστούν σε ελάχιστο χρόνο,συνοδευόμενα πάντα από τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να καλύψει την οποιαδήποτε εκδήλωση τονίζοντας την με τον πιο λαμπρό τρόπο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ

Στην κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων το πιο σημαντικό ήταν και παραμένει η ασφάλεια των θεατών,των καλεσμένων σας και όλων των εργαζομένων.

Γι αυτό φροντίζει η Ekdilosis event production ειδικεύεται να κατασκευάζει περίπτερα εκθέσεων,στην συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση τους,όπου κι αν γίνετε η έκθεση σας και διατίθενται σε ποικίλους τύπους και διαφορετικές διαστάσεις.

Κι όλα αυτά αποτελούν τη μισή μόνο παροχή διότι η άλλη μισή αφορά:

Την γκάμα των προϊόντων-υπηρεσιών της EKDILOSIS event production, που σας δίνει την δυνατότητα προαιρετικής υποστήριξης με επιπλέον επιλογές,προκειμένου να διαχειριστείτε π.χ τον  φωτισμός της κατασκευής περιπτέρου,τα έπιπλα,τα ειδικά πατώματα,τον διακοσμητικός φωτισμός καθώς και τις οθόνες προβολής (led tv) σε όλες τις διαστάσεις,ολοκληρώνοντας την παροχή μας από τις παρελκόμενες υπηρεσίες μας.

Ενοικίαση οθόνης τηλεόρασης για μια επιτυχημένη προβολή των προϊόντων σας

Η ενοικίαση τηλεόρασης LCD ή LED από την Ekdilosis event production,στις διαστάσεις των 42″, 50″, 55», 60″,65» είναι μια διαφημιστική πρόταση,ένα γρήγορο μέσο προβολής κατάλληλο να εξυπηρετήσει κάθε διαφημιστική ανάγκη και προωθητική ενέργεια,προβάλλοντας ενημερωτικό υλικό εικόνες ή βίντεο σε full HD και 4Κ σε συνέδρια,εκθέσεις κλαδικές ή διεθνής,κοινωνικές ή εταιρικές εκδηλώσεις με πολλαπλές δυνατότητες εγκατάστασης όπως σε επιτοίχιες βάσεις,σε απλές τοποθετήσεις,αλλά και σε βάσεις-στάντ με ρυθμισμένο ύψος από 1,80μ έως και τα 2,00 μέτρα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ

Δείτε μερικές από τις παραγωγές ήχου που αναλάβαμε με επιτυχία:

Οι πελάτες, μας επιλέγουν για την μεγαλύτερη συλλογή ενοικίασης εξοπλισμού στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για την εμπειρία μας στην οργάνωση εκδηλώσεων με 20+ έτη στο ιστορικό μας.