Εκθεσιακά περίπτερα

ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕ ΧΩΡΟΔΙΚΤΥΩΜΑΤΑ

Πολυμορφικά εκθεσιακά περίπτερα, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από ειδικά χωροδικτυώματα-τράσες υλοποιώντας και το πιο σύνθετο σχεδιασμό.

Περίπτερα εκθέσεων, διαφημιστικών εκδηλώσεων εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, όπου μπορούν να κατασκευαστούν σε ελάχιστο χρόνο, συνοδευόμενα πάντα από τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να καλύψει την οποιαδήποτε εκδήλωση τονίζοντας την με τον πιο λαμπρό τρόπο.

(κατασκευές περιπτέρων στην Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης)

Κατασκευαστική ασφάλεια στα εκθεσιακά περίπτερα

Στην κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων το πιο σημαντικό ήταν και παραμένει η ασφάλεια των θεατών, των καλεσμένων σας και όλων των εργαζομένων.

Γι αυτό φροντίζει η Ekdilosis event production ειδικεύεται να κατασκευάζει περίπτερα εκθέσεων, στην συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση τους, όπου κι αν γίνετε η έκθεση σας και διατίθενται σε ποικίλους τύπους και διαφορετικές διαστάσεις.

Κι όλα αυτά αποτελούν τη μισή μόνο παροχή διότι η άλλη μισή αφορά:

Την γκάμα των προϊόντων-υπηρεσιών της EKDILOSIS event production, που σας δίνει την δυνατότητα προαιρετικής υποστήριξης με επιπλέον επιλογές,προκειμένου να διαχειριστείτε π.χ τον  φωτισμός της κατασκευής περιπτέρου,τα έπιπλα,τα ειδικά πατώματα,τον διακοσμητικός φωτισμός καθώς και τις οθόνες προβολής (led tv) σε όλες τις διαστάσεις,ολοκληρώνοντας την παροχή μας από τις παρελκόμενες υπηρεσίες μας.https://www.ekdilosis.gr

Ενοικίαση οθόνης τηλεόρασης για μια επιτυχημένη προβολή των προϊόντων σας

Η ενοικίαση τηλεόρασης LCD ή LED από την Ekdilosis event production,στις διαστάσεις των 42″, 50″, 55», 60″,65» είναι μια διαφημιστική πρόταση,ένα γρήγορο μέσο προβολής κατάλληλο να εξυπηρετήσει κάθε διαφημιστική ανάγκη και προωθητική ενέργεια,προβάλλοντας ενημερωτικό υλικό εικόνες ή βίντεο σε full HD και 4Κ σε συνέδρια,εκθέσεις κλαδικές ή διεθνής,κοινωνικές ή εταιρικές εκδηλώσεις με πολλαπλές δυνατότητες εγκατάστασης όπως σε επιτοίχιες βάσεις,σε απλές τοποθετήσεις,αλλά και σε βάσεις-στάντ με ρυθμισμένο ύψος από 1,80μ έως και τα 2,00 μέτρα.

Διαθέτουμε τον κατάλληλο ηχητικό εξοπλισμό και είμαστε σε θέση να καλύψουμε ομιλίες,παρουσιάσεις και μουσικά events που πιθανών να παρουσιάσετε στην διάρκεια της προβολή σας : ορχήστρες dj’s μικροφωνικές εγκαταστάσεις ομιλιών και συνεδρίων παρουσίαση νέων μοντέλων

Η επένδυση που αφορά την μουσική εκδηλώσεων είναι μια από τις κεντρικές υπηρεσίες που σας προσφέρει η εταιρεία Ekdilosis event production.

Η συνεχής παρουσία μας στο χώρο των μουσικών εκδηλώσεων και γενικά του θεάματος τα τελευταία είκοσι χρόνια, μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε ιδανικά στις συνθήκες της εποχής.

Κεντρικός γνώμονας για να γίνει η επιλογή του κατάλληλου μουσικού σχήματος είναι ο συντονισμός των αγαπημένων ακουσμάτων των διοργανωτών με τις επιθυμίες των καλεσμένων τους.

Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα έχοντας εξασφαλίσει για εσάς συνεργασία με έμπειρους καλλιτέχνες οι οποίοι συνδυάζουν την ποιοτική μουσική παιδεία με την απαιτούμενη διάθεση ώστε να προσαρμόσουν τον πρόγραμμά τους με ευελιξία προς όφελος της εκδήλωσης.

    MUSIC SERVICES

    ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ

    Δείτε μερικές από τις παραγωγές ήχου που αναλάβαμε με επιτυχία:

    Οι πελάτες, μας επιλέγουν για την μεγαλύτερη συλλογή ενοικίασης εξοπλισμού στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για την εμπειρία μας στην οργάνωση εκδηλώσεων με 20+ έτη στο ιστορικό μας.