ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ο φωτισμός για εκδηλώσεις ήταν και συνεχίζει να είναι μια από τις αγαπημένες υπηρεσίες της EKDILOSIS event production.

Είναι μια υπηρεσία που μας χαρακτηρίζει και μας καθιέρωσε από τις πρώτες κιόλας μέρες της επαγγελματική της παρουσία στον χώρο των εκδηλώσεων.

Φωτισμός για εκδηλώσεις

Φωτισμός για εκδηλώσεις, δεξιώσεις και πάρτι σχεδιάζει για εσάς η EKDILOSIS event production.

Χώροι γνωστοί και οικείοι, με τις φωτιστικές μας παρεμβάσεις μεταμορφώνονται και παίρνουν μια άλλη εντυπωσιακή διάσταση.

Μπορούμε πολύ εύκολα με τις κατάλληλες προτάσεις να μετατρέψουμε έναν απλό και αδιάφορο αισθητικά χώρο άμεσα σε ένα ατμοσφαιρικό prive club.

Σχεδιάζουμε για εσάς προτάσεις που θα αναδείξουν αποτελεσματικά κάθε γωνιά οποιουδήποτε χώρου, είτε πρόκειται για εσωτερικό είτε για εξωτερικό χώρο.

Φωτισμός για εκδήλωση και υπηρεσίες

Ο αρχιτεκτονικός και ο διακοσμητικός φωτισμός για εκδηλώσεις συνδυάζονται με τον πιο κατάλληλο τρόπο για να σας παρουσιάσουν μια μαγευτική, αξέχαστη ατμόσφαιρα.

Ο σχεδιασμός και ο φωτισμός μιας εκδήλωσης μπορεί να λειτουργήσει ως ανεξάρτητη παροχή ή να ενσωματωθεί σε μία σύνθετη παροχή μιας εκδήλωσης.

Μπορούμε σας σχεδιάσουμε την εκδήλωση σας, να την εξοπλίσουμε και να υλοποιήσουμε το έργο.

Φωτισμός εκδήλωσης & ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε links από φωτισμό εκδηλώσεων της EKDILOSIS event production σε διάφορους χώρους από εταιρικές & προσωπικές εκδηλώσεις
Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο
Polis Convention Center
Κτήμα ΔΕΔΑ

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης σας.

Ο φωτισμός μιας εκδήλωσης όσο και οι υπόλοιπες υπηρεσίες-παροχές που σας παρέχουμε εξασφαλίζονται μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

  Είμαστε στην διάθεση σας να συνεργαστούμε για την επόμενη σημαντική σας στιγμή.

  Οι συνεργάτες της Ekdilosis event production με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των εκδηλώσεων θα σας ενημερώσουν για όλες τις υπηρεσίες της εταιρίας με λεπτομέρειες και διευκρινήσεις ώστε να επιλέξετε την σωστή υπηρεσία για την εκδήλωση σας.

  Από το 1999 η Ekdilosis event production φροντίζει για το σχεδιασμό εκδηλώσεων, το προσωπικό και την εκτέλεση τους.

  Μια εταιρία που υποστηρίζει το ρόλο της και τον αντίκτυπο που έχουν οι υπηρεσίες εκδηλώσεων που σας παρέχει στην επιτυχία μιας εκδήλωσης.

  Εάν χρειάζεστε βοήθεια με το επόμενο σημαντικό σας γεγονός, εμπιστευτείτε μας.

  Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες για τον φωτισμό μιας εκδήλωσης αλλά και για τις συνολικές υπηρεσίες της EKDILOSIS event production επικοινωνήσετε μαζί μας στο :

  tel: + 30 2310 300886

  Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας !

  MORE SERVICES

  MUSIC SERVICES

  ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ

  Δείτε μερικές από τις παραγωγές που έχει αναλάβει με επιτυχία η EKDILOSIS event production:

  Οι πελάτες, μας επιλέγουν για την μεγαλύτερη συλλογή ενοικίασης εξοπλισμού στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για την εμπειρία μας στην οργάνωση εκδηλώσεων με 20+ έτη στο ιστορικό μας.