Οργάνωση – Σκηνικά – Εξοπλισμός‎

Προσωπικές Εκδηλώσεις - Επαγγελματική Οργάνωση
Προσωπικές Εκδηλώσεις - Οργάνωση
Προσωπικές Εκδηλώσεις - Οργάνωση και επιμέλεια
Προσωπικές Εκδηλώσεις - Οργάνωση και επιμέλεια

Δείτε αναλυτικά προσωπικές εκδηλώσεις που αναλάβαμε ανά κατηγορία:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Κάπου στις αρχές του 2000, τολμήσαμε να προτείνουμε κάποιες καινοτόμες ιδέες σε ζευγάρια που μας ζήτησαν να αναλάβουμε τον γάμο τους. Οι πιο προοδευτικοί μας εμπιστεύτηκαν και  μαζί τους αλλάξαμε το σκηνικό της γαμήλιας εκδήλωσης. Η παρουσία dj σε συνδυασμό με ζωντανή ορχήστρα, αποδείχθηκε ο τέλειος συνδυασμός για να καλύψει τις επιθυμίες όλου του φάσματος των καλεσμένων.  Τα σύγχρονα φωτορυθμικά και εφέ έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι μιας γαμήλιας εκδήλωσης.  Η δημιουργία νέων σεναρίων κατά την είσοδο ή την κοπή τούρτας ήταν πρωτότυπες αλλά και τολμηρές εφαρμογές που άλλαξαν εντελώς το εδραιωμένο έως τότε παραδοσιακό γλέντι γάμου, εξελίσσοντας αυτό σε ξέφρενο πάρτι.

Με αυτή την ίδια φιλοσοφία συνεχίζουμε μέχρι σήμερα.  “Παντρεύουμε” τις επιθυμίες σας με τις γνώσεις και την εμπειρία μας και προτείνουμε ιδέες που στην εφαρμογή τους θα φέρουν τη σφραγίδα της δικής σας προσωπικότητας εξασφαλίζοντας το αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε.  Διαθέτουμε την υποδομή τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε έμπνευση  και κάνουμε έναν γνωστό χώρο να φαίνεται αγνώριστος με τις παρεμβάσεις μας. Και όλα αυτά διότι ο κυρίαρχος στόχος μας είναι η κάθε εκδήλωση να έχει τον δικό της χαρακτήρα.

Καλύπτουμε σχεδόν όλο το κύκλο υπηρεσιών που είναι απαραίτητες σε μία εκδήλωση εφαρμόζοντας τις προτάσεις μας οπουδήποτε κι αν μας καλέσετε. Από την αυλή του σπιτιού σας, έναν χώρο εκδηλώσεων, ακόμη και μέχρι την πλατεία ενός χωριού!

ΧΩΡΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ