Φωτισμός εξωτερικού χώρου γαμήλιας δεξίωσης

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΑΜΗΛΙΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ο φωτισμός γαμήλιων εκδηλώσεων αλλάζει και αυτός καθώς το καλοκαίρι έρχεται, εγκαταλείπουμε τους κλειστούς χώρους της χειμερινής περιόδου και μεταφερόμαστε στις ανοιχτές αίθουσες, τις πισίνες των ξενοδοχείων, στα κτήματα και στους παραθαλάσσιους  χώρους, κάτω από τον ουρανό, χωρίς τοίχους και σκεπές.

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε εξωτερικό ιδιωτικό χώρο, είναι στο σύνολο τους πολύ ιδιαίτερες αλλά έχουν και πολλές ισχυρές αντιθέσεις. Τις ισχυρές αυτές αντιθέσεις έρχεται να συνδέσει ο φωτισμός εξωτερικών χώρων καθώς αλλάζοντας την εμφάνιση του εκάστοτε χώρου,ανάλογα με το είδος της εκδήλωσης, δημιουργεί μια νέα εικόνα και αναδεικνύει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που παρουσίαζε στο φως της ημέρας.

Φωτισμό χώρου εκδήλωσης

Η άποψη μας μετά από δύο δεκαετίες και πλέον στην διοργάνωση εκδηλώσεων είναι ότι η διακόσμηση ενός εξωτερικού χώρου είναι ίσως μια από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες κυρίως στις γαμήλιες δεξιώσεις και πιο συγκεκριμένα ο διακοσμητικός φωτισμός γαμήλιων εκδηλώσεων όπου η επίδραση που έχει στους ιδιωτικούς εξωτερικούς χώρους είναι μια πολύτιμη αξία, καθώς επηρεάζει την συνολική παρουσίαση,την φυσιογνωμία αλλά επιπλέον καταφέρνει να της προσδίδει και κάτι το μοναδικό,μια συγκεκριμένη ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Σενάρια στο φωτισμό εξωτερικών χώρων..

Έχοντας μια συνεχή αναζήτηση νέων σχεδιαστικών ιδεών, υλικών, αλλά και χρωματικών συνδυασμών, χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα φωτιστικά μέσα μέσω των οποίων συνδυάζοντας το λευκό φωτισμό με τα χρώματα, σχεδιάζουμε σενάρια όπου το φυσικό φως εναλλάσσετε ομαλά με το τεχνητό,δημιουργώντας έτσι στην εκδήλωση σας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα αρχικά με τις εναλλαγές ρομαντικών σεναρίων,κατάλληλων για την υποδοχή των καλεσμένων σας ενώ αργότερα με τα σενάρια φωτισμού για χορό τα οποία εμπνέουν τους καλεσμένους σας στην δημιουργία ενός ξέφρενου πάρτι.

Πρωτοποριακά concepts φωτισμού στον προσωπικό σας χώρο..

Όλες οι προτάσεις μας είναι σχεδιαστικά μοναδικές και αφορούν αποκλειστικά τον συγκεκριμένο χώρο της κάθε εκδήλωσης.Η βασική μας αρχή στηρίζεται στην δημιουργία ενός concept όπου οι καλεσμένοι σας μπορούν να διασκεδάσουν, απολαμβάνοντας μια όμορφη ατμόσφαιρα με τον φωτισμό να παίζει ανάμεσα στο σύγχρονο,το μοντέρνο και το απλό και να τους προσφέρει ένα υπέροχο θέαμα,αρμονικό στο φυσικό περιβάλλον.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης.

Ο φωτισμός εξωτερικού χώρου όσο και οι υπόλοιπες υπηρεσίες-παροχές που σας παρέχουμε υλοποιούνται μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

Προσφέρουμε λύσεις στις εκδηλώσεις με την καλύτερη απόδοση ποιότητας-τιμής.

>>σχετικές υπηρεσίες εκδηλώσεων

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές υπηρεσίες που συνδέονται άμεσα με τον φωτισμό εκδηλώσεων

πίστα χορού,ηχητική κάλυψη,dj,ορχήστρα εκδηλώσεων,πυροτεχνήματα,προτζέκτορας προβολής,