Τηλεόραση για την δεθ 2020 μπορείτε και φέτος να προμηθευτείτε από την Ekdilosis event production στην διάσταση που επιθυμείτε.

Στην πιο κατάλληλη διάσταση για το περίπτερο σας.

τηλεόραση στην δεθ 2020

τηλεόραση για την δεθ 2020

τηλεόραση για την δεθ 2020 σε περίπτερα εσωτερικού & εξωτερικού χώρου 

Οι τηλεοράσεις στην δεθ 2020, στις διαστάσεις των 42″,50″,55”,60″ 65″ είναι μια διαφημιστική πρόταση, ένα γρήγορο μέσο προβολής.

Σας παρουσιάζουμε προς ενοικίαση τις πιο πρόσφατες εκδόσεις στις έξυπνες τηλεοράσεις, με προδιαγραφές που να ταιριάζουν στην δική σας εκδήλωση.

Με τα προηγμένα γραφικά και ανάλυση εικόνας 1920 x 1080  είναι ικανές να εξυπηρετήσουν κάθε διαφημιστική ανάγκη και προωθητική ενέργεια αποδίδοντας εξαιρετικά.

Προβάλλοντας ενημερωτικό υλικό εικόνες ή βίντεο σε 4K, για συνέδρια, εκθέσεις, κοινωνικές ή εταιρικές εκδηλώσεις.

Επιλογές στην τοποθέτηση

Οι τηλεοράσεις στην δεθ 2020 έχουν πολλαπλές δυνατότητες εγκατάστασης τόσο στον εσωτερικό αλλά και στον εξωτερικό χώρο.

Οι επιλογές σας είναι οι εξής :

Τοποθέτηση σε επιτοίχια βάση στήριξης,

τοποθέτηση σε βάσεις γραφείου,

αλλά και σε βάσεις-στάντ με ρυθμιζόμενο ύψος από 1,80μ έως και τα 2,00 μέτρα.

Σας παρέχουμε επιπλέον υπηρεσίες με τις ενοικιαζόμενες τηλεοράσεις

Εκτός από μια μεγάλη επιλογή στις ενοικιαζόμενες τηλεοράσεις για την δεθ 2020 έχουμε και τις παρακάτω υπηρεσίες που σας καλύπτουμε :

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης σας τόσο για τις τηλεοράσεις όσο και για όποια επιπλέον υπηρεσίας θέλετε να συνδυάσετε στην δεθ 2020, μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε στην ενοικίαση τηλεόραση για την δεθ 2020

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για τις παραπάνω παροχές και την τηλεοράσεις για την δεθ 2020 δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ:2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail:[email protected]

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την πιο κατάλληλη διάσταση τηλεόρασης με δωρεάν την παροχή εγκατάστασης & απεγκατάστασης.

Από το 1999 μέχρι και σήμερα διατηρούμε το ίδιο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στοχεύοντας στην απόλυτη επιτυχία της κάθε εκδήλωσης.