Φωτισμός εκδήλωσης, εταιρικής & κοινωνικής..

Ο φωτισμός μιας εκδήλωσης είναι μια από τις πιο ξεχωριστές υπηρεσίες που σας προσφέρει η EKDILOSIS event production.

Δημιουργώντας εντυπωσιακά σκηνικά φωτισμού, με ιδιαίτερα ντεκόρ σας βοηθάμε να κερδίσετε τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας εικόνα καθώς υποδέχεστε τους καλεσμένους σας σ’ ένα όμορφα φωτισμένο χώρο, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη εκδήλωση.

φωτισμός βελλίδειο συνεδριακού

φωτισμός μιας εκδήλωσης

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΑΣ

Ο φωτισμός μίας εκδήλωσης μπορεί να ενσωματώσει ένα συνδυασμό υπηρεσιών, προσφέροντας στο σύνολο της κάθε εκδήλωσης, ένα εντυπωσιακό σκηνικό, μια ολοκληρωμένη εφαρμογή φωτισμού εκδήλωσης , με ιδιαίτερα θεαματικά αποτελέσματα .

φωτισμός μεγάρου μουσικής θεσσαλονίκης

φωτισμός εκδηλώσεων

Επικοινωνήστε μαζί μας & ενημερωθείτε..

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για την παροχή “φωτισμός μιας εκδήλωσης” δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ:

+30 2310-300886 ή να μας γράψετε στο

e-mail: [email protected]

φωτισμός εταιρικής εκδήλωσης

φωτισμός εκδηλώσεων

Η Ekdilosis event production διαθέτει ενοικιάσεις ηχητικών και μικροφώνων για να σας προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο κάλυψης της εκδήλωσης σας.

Την κάλυψη του προαυλίου χώρου μιας εκκλησίας ή του χώρου δεξίωσης με τέντες στην περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών ή ενός καύσωνα.

Την μουσική κάλυψη της τελετής σας με βιολιά ή ένα σαξοφωνίστα, κατά την προσέλευση των καλεσμένων σας & μετά την λήξη της τελετής.

Την μουσική κάλυψη της εκδήλωσης με dj ή με λαϊκή ορχήστρα.

Πυροτεχνήματα βεγγαλικά εκδήλωσης σε εντυπωσιακά show που εμπλουτίζουν μοναδικά κάθε σας εκδήλωση

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης σας τόσο για την φωτιστική κάλυψη όσο για την όποια επιπλέον υπηρεσίας μας επιλέξετε μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

Προσφέρουμε λύσεις στις εκδηλώσεις με την καλύτερη απόδοση ποιότητας-τιμής.