Φωτισμοί εκδηλώσεων σε μοναδικούς συνδυασμούς

Μοναδικοί φωτισμοί εκδηλώσεων σχεδιάζονται & υλοποιούνται για σας από την Ekdilosis event production.

Δημιουργούμε ένα κομψό και ατμοσφαιρικό περιβάλλον σε μικρές ή μεγάλες παραγωγές, σε εκδηλώσεις κλειστού ή ανοιχτού χώρου, αναδεικνύοντας αποτελεσματικά το σύνολο μιας εκδήλωσης όσο απαιτητικές και εάν είναι οι συνθήκες και τα σενάρια φωτισμού που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

μοναδικοί φωτισμοί εκδηλώσεων

φωτισμοί εκδηλώσεων

Φωτισμοί εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων

-Εκδηλώσεις εταιρικές όπου πετύχαμε ο φωτισμό τους να έχει μεγάλη επίδραση & να συμβάλλει αποφασιστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ενδεικτικές αναφορές θα μπορούσαν να γίνουν στον φωτισμό του Λευκού πύργου, του Μεγάρου μουσικής Θεσσαλονίκης, εκδηλώσεων της εταιρίας Ζενίθ, WIND, Vodafone & πολλών άλλων εταιριών όπου ο φωτισμός με βάση το χρώμα των λογοτύπων τους κυριαρχούσε στην προβολή της εκδήλωσης.

φωτισμός Λευκού πύργου

φωτισμός λευκού πύργου

Επίσης φωτισμοί εκδηλώσεων για περίπτερα εκθέσεων, θεατρικές παραστάσεις, αθλητικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις οργανισμών, παρουσιάσεις προϊόντων όπου η φιλοσοφία της εταιρείας μας στο σχεδιασμό φωτισμού μαζί με τον κατάλληλο εξοπλισμό, βοήθησε στην ολοκλήρωση και αποτελεσματική τους παρουσίαση.

-Κοινωνικές εκδηλώσεις όπου το ιδιαίτερο περιεχόμενο τους χρειαζόταν μια ιδιαίτερη προσέγγιση, με παρουσιάσεις όπου ο φωτισμός δεν θα είναι υπερβολικός αλλά θα στηρίζεται στην κομψότητα και θα δένει απόλυτα με το περιβάλλον.

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη που σας προσφέρουμε καθώς υποστηρίζουμε και ελέγχουμε τεχνικά την εκδήλωση σας σε όλες τις φάσεις της.

Τεχνική υποστήριξη σε όλες τις υπηρεσίες εκδηλώσεων που θα επιλέξετε, μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

Είμαστε στην διάθεση σας να συνεργαστούμε για την επόμενη σημαντική σας στιγμή.

Οι συνεργάτες της Ekdilosis event production με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των εκδηλώσεων θα σας ενημερώσουν για όλες τις υπηρεσίες της εταιρίας με λεπτομέρειες και διευκρινήσεις ώστε να επιλέξετε την σωστή υπηρεσία για την εκδήλωση σας.

Από το 1999 η Ekdilosis event production φροντίζει για το σχεδιασμό εκδηλώσεων, το προσωπικό και την εκτέλεση τους.

Μια εταιρία που υποστηρίζει το ρόλο της και τον αντίκτυπο που έχουν οι υπηρεσίες εκδηλώσεων που σας παρέχει στην επιτυχία μιας εκδήλωσης.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με το επόμενο σημαντικό σας γεγονός, εμπιστευτείτε μας.

Γνωρίστε όλα τα προϊόντα & τις υπηρεσίες της EKDILOSIS event production

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες για τον φωτισμό εκδηλώσεων & γαμήλιων δεξιώσεων & τις συνολικές υπηρεσίες της εταιρεία μας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο :

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας !

Αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό μας είναι ότι δεν είμαστε μόνο μια εταιρεία παροχής φωτισμών εκδηλώσεων που τυχαίνει να προσφέρει & μερικές επιπλέον υπηρεσίες.

Το υπόβαθρό μας είναι στον ευρύτερο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων, οπότε διαθέτουμε τον ανάλογο εξοπλισμό αλλά και την εμπειρία 25 χρόνων ώστε να κάνουμε την κάθε εκδήλωση ξεχωριστή.

Υποστηρίζουμε πλήθος εκδηλώσεων, με προσιτές τιμές, με υπηρεσίες όχι μόνο για εκδηλώσεις που μπορούν να αντέξουν οικονομικά το καλύτερο.

σχεδιασμός εταιρικής εκδήλωσης

φωτισμός εταιρικής εκδήλωσης

Στην Ekdilosis event production μπορείτε να βρείτε μερικές υπηρεσίες που πάντοτε συνδυάζονται με τον φωτισμό εκδηλώσεων και είναι:

εγκαίνια καταστήματος