Φωτισμένος ροζ ο Λευκός πύργος της Θεσσαλονίκης

Φωτισμένος ροζ  παρουσιάστηκε το διάσημο εθνικό μνημείο των 34 μέτρων ο Λευκός πύργος Θεσσαλονίκης από την Ekdilosis event production.

Στο ξεχωριστό ροζ χρώμα, το χρώμα με το οποίο καθιερώθηκε διεθνώς η εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού.

Στα πλαίσια αυτής της ετήσιας παγκόσμιας εκστρατείας κατά του “καρκίνου του μαστού” υιοθετήθηκε ο φωτισμός κτιρίων με σκοπό να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει την κοινωνία γενικά για τον καρκίνο του μαστού.

Παρουσιάζοντας μια επιτυχημένη εκδήλωση..

Για περισσότερο από 25 χρόνια η Ekdilosis event production υποστηρίζει ως εταιρεία τον σχεδιασμό αλλά και την υλοποίησης εκδηλώσεων.

Εκπροσωπώντας επιχειρήσεις και ιδιώτες, πού σαν στόχο έχουν την οργάνωση και παρουσίαση μίας επιτυχημένης εκδήλωσης, διασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο site μας ώστε να διαλέξτε την καταλληλότερη υπηρεσία για εσάς και διευκρινήσεις για τις δυνατότητες των παροχών μας.

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη που σας προσφέρουμε ως εταιρία καθώς υποστηρίζουμε και ελέγχουμε τεχνικά την εκδήλωση σας σε όλες τις φάσεις της.

Τεχνική υποστήριξη σε όλες τις υπηρεσίες μιας εκδήλωσης, μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της ekdilosis event production.

Είμαστε στην διάθεση σας να συνεργαστούμε για την επόμενη σημαντική σας στιγμή.

Οι συνεργάτες της ekdilosis event production με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των εκδηλώσεων και την υπηρεσία που αφορά τους φωτισμούς κτιρίου.

Ο φωτισμός ροζ του Λευκού πύργου,ο φωτισμός του θεαγενείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, και ο φωτισμός του Μεγάρου μουσικής Θεσσαλονίκης είναι μερικά από τα έργα φωτισμού που έχουμε αναλάβει.

Θα σας ενημερώσουν για όλες τις υπηρεσίες της εταιρίας με λεπτομέρειες και διευκρινήσεις ώστε να επιλέξετε την σωστή υπηρεσία για την εκδήλωση σας.

Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο:

τηλ: +30 2310-300886 ή να μας γράψετε στο

e-mail: [email protected]

Από το 1999 φροντίζουμε για τον άρτιο σχεδιασμό εκδηλώσεων, το προσωπικό και την εκτέλεση τους.

Μια εταιρία που υποστηρίζει το ρόλο της και τον αντίκτυπο που έχουν οι υπηρεσίες της στην επιτυχία μιας εκδήλωσης.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με την εκδήλωσή σας, εμπιστευτείτε μας

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας