Τηλεοράσεις εκθέσεων, εκδηλώσεων, συνεδρίων

Ενοικίαση σε τηλεοράσεις εκδηλώσεων για μια επιτυχημένη προβολή των προϊόντων σας

Οι τηλεοράσεις εκθέσεων  LED από την Ekdilosis event production, στις διαστάσεις των 42″, 50″, 55”, 60″,65” είναι μια διαφημιστική πρόταση, ένα γρήγορο μέσο προβολής.

Κατάλληλο να εξυπηρετήσει κάθε διαφημιστική ανάγκη και προωθητική ενέργεια, προβάλλεται ενημερωτικό υλικό από εικόνες ή βίντεο σε full HD και 4Κ σε συνέδρια, εκθέσεις κλαδικές ή διεθνής, κοινωνικές ή εταιρικές εκδηλώσεις.

Με πολλαπλές δυνατότητες εγκατάστασης όπως είναι οι επιτοίχιες βάσεις, οι απλές τοποθετήσεις γραφείου, αλλά και οι βάσεις-στάντ με ρυθμιζόμενο ύψος από 1,80μ έως και τα 2,00 μέτρα έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ενιαία υποστήριξη της εκδήλωσης σας

Οι ενοικιαζόμενες  τηλεοράσεις συνοδεύονται από όλες τις παρελκόμενες συσκευές σύνδεσης όπως laptop, καλώδια HDMI, ηχητική υποστήριξη, αλλά και ότι άλλο είναι απαραίτητο για να λειτουργήσει σωστά η εκδήλωση σας.

Προσφέρουμε στο σύνολο της κάθε εκδήλωσης μια ενιαία υποστήριξη, μια ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσίας.

Υπηρεσίες που σας παρέχουμε με τις τηλεοράσεις εκθέσεων

 • έπιπλα εκδηλώσεων
 • φωτισμός περιπτέρων,εκθέσεων,συνεδρίων
 • κατασκευή διαφημιστικών περιπτέρων
 • τράσες στήριξης ειδικών κατασκευών
 • ηχητική υποστήριξη
 • μουσική κάλυψη εκθέσεων,συνεδρίων

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για την παραπάνω παροχή δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ:2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail:[email protected]

>>σχετικές παρεχόμενες υπηρεσίες εκδήλωσης

τζάζ ορχήστρα, dj εκδήλωσης, σαξοφωνίστας εκδήλωσης, τέντα εκδήλωσης, ενοικίαση Full hd βιντεοκάμερας,

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης σας τόσο για την ενοικίαση τηλεόρασης όσο και για τις λοιπές υπηρεσίες μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

Προσφέρουμε  λύσεις στις εκδηλώσεις με την καλύτερη δυνατή ποιότητας.

  MUSIC SERVICES

  ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ

  Δείτε μερικές από τις παραγωγές ήχου που αναλάβαμε με επιτυχία:

  Οι πελάτες, μας επιλέγουν για την μεγαλύτερη συλλογή ενοικίασης εξοπλισμού στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για την εμπειρία μας στην οργάνωση εκδηλώσεων με 20+ έτη στο ιστορικό μας.