Χρειάζεστε τηλεοράσεις αγώνων για την προβολή ποδοσφαιρικών & αθλητικών εκδηλώσεων ? Μπορείτε να τις προμηθευτείτε από την ekdilosis event production σε διαστάσεις 50”, 55”, 65” και 75”.

Όλες οι τηλεοράσεις αγώνων είναι τελευταίας τεχνολογίας 2020 από τις πιο διακεκριμένες εταιρίες τηλεοράσεων σε Full HD και 4Κ.

Οι τοποθετήσεις μπορούν να γίνουνε σε δικές σας υπάρχουσες στηρίξεις ή σε στηρίξεις που σας προσφέρουμε και είναι οι βάσεις-κολώνες των 2 μέτρων.

Η εγκατάσταση και η απεγκατάσταση γίνεται από την εταιρία μας καθώς και οποιαδήποτε άλλη συμπληρωματική υπηρεσία χρειαστείτε.

Η χρήση τους μπορεί επίσης να γίνει για αθλητικά σεμινάρια, παρουσιάσεις, προβολές ή για την όποια ιδιαίτερη ανάγκη έχετε και θέλετε να προβάλλετε κάτι σε περισσότερο κόσμο.

Η εγκατάσταση μπορεί να συμπληρωθεί από μία μικροφωνική εγκατάσταση σε περίπτωση που υπάρχουν ομιλητές ή μια απλή ηχητική εγκατάσταση που μπορεί να ενισχύσει την ένταση και την καθαρότητα του ήχου όταν αυτό απαιτείτε.

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη που σας προσφέρουμε καθώς υποστηρίζουμε και ελέγχουμε τεχνικά την εκδήλωση σας σε όλες τις φάσεις της.

Τεχνική υποστήριξη και εξοπλισμός σε όλες τις υπηρεσίες εκδηλώσεων που θα επιλέξετε, μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της ekdilosis event production.

Είμαστε στην διάθεση σας να συνεργαστούμε για την επόμενη σημαντική σας στιγμή.

Οι συνεργάτες της Ekdilosis event production με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των εκδηλώσεων θα σας ενημερώσουν για τις τηλεοράσεις αγώνων και για όλες τις υπηρεσίες της εταιρίας με λεπτομέρειες και διευκρινήσεις ώστε να επιλέξετε την σωστή υπηρεσία για την εκδήλωση σας.

Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο:

τηλ:2310-300886 ή να μας γράψετε στο

e-mail: [email protected]

Από το 1999 η Ekdilosis event production φροντίζει για το σχεδιασμό εκδηλώσεων, το προσωπικό και την εκτέλεση τους.

Μια εταιρία που υποστηρίζει το ρόλο της και τον αντίκτυπο που έχουν οι υπηρεσίες εκδηλώσεων στην επιτυχία μιας εκδήλωσης.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με την εκδήλωσή σας, εμπιστευτείτε μας

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας