Τζάζ συγκροτήματα εκδηλώσεων

Τζάζ μουσικά συγκροτήματα υποδέχονται τους καλεσμένους σας συνδέοντας το παρελθόν με το σήμερα με μοναδικό τρόπο! Εκδηλώσεις με ήχους και ρυθμούς άλλων δεκαετιών,μια μοναδική μουσική πρόταση !

Τζάζ & πόπ μουσικά συγκροτήματα

Μια μοναδική μουσική ατμόσφαιρα κατορθώνει να δημιουργήσει ένα Τζάζ συγκροτήματα εκδηλώσεων σε κάθε μουσικό event μεταφέροντας σας σε ένα απόλυτο ’50s και ’60s σκηνικό συνδυάζοντας το swing,με την dixieland,την bebop jazz μουσική με την cool jazz.

Τζάζ  μουσικά συγκροτήματα όπου συνδυάζουν στην σύνθεση τους το σαξόφωνο,με την τρομπέτα,το πιάνο με τα τύμπανα και το κόντρα μπάσο χρωματίζουν μοναδικά τη διαδικασία προσέλευσης των καλεσμένων σε κάθε κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση διεκδικώντας εύσημα μοναδικότητας.

Δίνοντας το στύλ με τζάζ συγκροτήματα εκδηλώσεων

Τα jazz group καλωσόρισμα με αυτοσχεδιασμούς της jazz music ή με αγαπημένους ξένους πόπ ρυθμούς και γνωστές ελληνικές μελωδίες σε τζάζ διασκευές με εξαιρετικές ερμηνίες,είναι επιλογές που δημιουργούν μια ευχάριστη αίσθηση δίνοντας το στύλ του θρυλικού Cotton club και προδιαθέτουν θετικά,για ακόμη καλύτερη συνέχεια…

Για την δεξίωσης σας ή την γαμήλια εκδήλωση..

Όλα τα προτεινόμενα Τζάζ μουσικά συγκροτήματα σας παρουσιάζουν μουσικά προγράμματα ειδικά διαμορφωμένα για την δική σας εκδήλωσης αποτελούμενες από επαγγελματίες μουσικούς με πολυετή εμπειρία στο χώρο των δεξιώσεων και των εκδηλώσεων γάμου !

Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο site μας και να διαλέξτε την καταλληλότερη λύση  και εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για τις δυνατότητες για τα Τζάζ μουσικά συγκροτήματα δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ: 2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail: ekdilosis@ekdilosis.gr

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ

Δείτε μερικές από τις παραγωγές εκδηλώσεων που αναλάβαμε με επιτυχία:

Οι πελάτες, μας επιλέγουν για την μεγαλύτερη συλλογή ενοικίασης εξοπλισμού στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για την εμπειρία μας στην οργάνωση εκδηλώσεων με 20+ έτη στο ιστορικό μας.

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες για:

ΗΧΟΣ
ΦΩΣ