ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΕΝΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Μεγάλη ποικιλία από ενοικιαζόμενες τέντες εκδηλώσεων κατάλληλες για να προφυλάξουν την εκδήλωση  σας από τις υψηλές θερμοκρασίες αλλά και από τα άσχημα καιρικά φαινόμενα.

Χάρη στην μεγάλη ευελιξία τους μπορούν να τις χρησιμοποιήσουμε σε μια ποικιλία εφαρμογών που ξεκινούν από λύσεις μιας τέντας και φτάνουν σε ενιαίες τοποθετήσεις μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.

Τοποθετούμε τέντες δεξιώσεων, εκδηλώσεων σε μεγάλες και πολύπλοκες εφαρμογές σε δύσκολους χώρους με ειδικές ρυθμίσεις κάθε φορά έχοντας την δυνατότητα σταθερής εγκατάστασης και απόλυτης ασφάλειας.

Φωτισμός στην εκδήλωση σας…

Διατηρώντας τη γνωστή αξιοπιστία και ευελιξία που διακρίνει όλα τα προϊόντα της εταιρείας EKDILOSIS event production έχουμε προσθέσει τον ιδιαίτερο φωτισμό σε όλες τις κατασκευές μας δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό κατασκευής της κάθε τέντας εκφράζοντας πλήρως τους οικοδεσπότες περισσότερο απ’όσο θα μπορούσατε να ζητήσετε!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ

Δείτε μερικές από τις παραγωγές ήχου που αναλάβαμε με επιτυχία:

Οι πελάτες, μας επιλέγουν για την μεγαλύτερη συλλογή ενοικίασης εξοπλισμού στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για την εμπειρία μας στην οργάνωση εκδηλώσεων με 20+ έτη στο ιστορικό μας.

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες για: