Ενοικίαση σε τέντες εκδηλώσεων

Χαρακτηριστικά από τις τέντες εκδηλώσεων

Ενοικίαση σε τέντες εκδηλώσεων, μεγάλης ποικιλίας, κατάλληλες για να προφυλάξουν την εκδήλωση σας από τις υψηλές θερμοκρασίες αλλά και από τα άσχημα καιρικά φαινόμενα.

Χάρη στην μεγάλη ευελιξία τους μπορούν να τις χρησιμοποιήσουμε σε μια ποικιλία εφαρμογών που ξεκινούν από λύσεις μιας τέντας και φτάνουν σε ενιαίες τοποθετήσεις μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.

Τοποθετούμε τέντες εκδηλώσεων γάμου,δεξιώσεων σε μεγάλες και πολύπλοκες εφαρμογές σε δύσκολους χώρους με ειδικές ρυθμίσεις κάθε φορά έχοντας την δυνατότητα σταθερής εγκατάστασης και απόλυτης ασφάλειας.

τέντες εκδηλώσεων γάμου και φωτισμός …

Διατηρώντας τη γνωστή αξιοπιστία και ευελιξία που διακρίνει όλα τα προϊόντα της εταιρείας EKDILOSIS event production έχουμε προσθέσει τον ιδιαίτερο φωτισμό σε όλες τις κατασκευές μας δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό κατασκευής της κάθε τέντας γάμου, εκδήλωσης, πάρτι, εκφράζοντας πλήρως τους οικοδεσπότες περισσότερο απ’όσο θα μπορούσατε να ζητήσετε!

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για τις τέντες εκδηλώσεων δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ:2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail: [email protected]

    Οι πελάτες, μας επιλέγουν για την μεγαλύτερη συλλογή ενοικίασης εξοπλισμού στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για την εμπειρία μας στην οργάνωση εκδηλώσεων με 20+ έτη στο ιστορικό μας.

    Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες για: