Σενάρια φωτισμού εκδηλώσεων στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Ένα ολοκληρωμένο σενάριο φωτισμού εκδηλώσεων έχει σχεδιαστεί από τους συμβούλους-φωτιστές της Ekdilosis event production ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Μοναδικό, ειδικά σχεδιασμένο για την κάθε εκδήλωση, προσφέρει στους καλεσμένους σας κατάλληλο φωτισμό σε όλη την διάρκεια της βραδιάς.

σενάρια φωτισμού εκδηλώσεων

φωτισμοί εκδηλώσεων

Χρησιμοποιώντας πάντα νέα και πρωτότυπα φωτιστικά σενάρια,εναέρια,στατικά ή επιδαπέδια η ομάδα της EKDILOSIS καταφέρνει να παράγει τους κατάλληλους συνδυασμούς χρωμάτων και να δημιουργεί ομαλές εναλλαγές αυτών, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ !

Οι καλεσμένοι σας μπορούν να θαυμάσουν το φαντασμαγορικά φωτισμένο χώρο σας που έχει σχεδιαστεί και δημιουργηθεί αποκλειστικά για σας!

Διαμορφωμένες όλες οι πλευρές του χώρου χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν φωτιστικά εφέ για απογευματινές και βραδινές εκδηλώσεις δημιουργώντας ένα καταπληκτικό χώρο διασκέδασης.

Το σωστό σενάριο φωτισμού εκδηλώσεων μιας εκδήλωσης μπορεί να γίνει:

Ένα πανίσχυρο μέσο που θα χαράξει μια δυνατή εμπειρία στη μνήμη των καλεσμένων σας.

Απαιτητικές εφαρμογές σε διαφορετικούς χώρους εκδηλώσεων

σενάρια φωτισμού

σενάριο φωτισμού εκδηλώσεων

Η ποικιλία του εξοπλισμού σε συνδυασμό με τα σενάρια φωτισμού εκδηλώσεων σας παρέχουν την δυνατότητα εξυπηρέτησης διαφορετικών μορφών εκδηλώσεων με επιτυχία.

Συνυπολογίζοντας την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει από το 1999 και με ένα ιστορικό portfolio που περιλαμβάνει παρουσίαση στους περισσότερους χώρους φιλοξενίας εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων,συνεδριακών χώρων και θεατρικών-συναυλιακών  χώρων σε όλη την Ελλάδα.

Είμαστε στην διάθεση σας να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε το κατάλληλο σενάριο φωτισμού εκδηλώσεων για την επόμενη σημαντική σας στιγμή.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις στις εκδηλώσεις.

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για την παραπάνω παροχή δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ:

2310-300886 ή να μας γράψετε στο

e-mail: [email protected]

Επιπλέον υπηρεσίες από την Ekdilosis event production

Επιπλέον υπηρεσίες που μπορείτε να βρείτε στην εταιρία μας και συνδυάζονται απόλυτα με τον φωτισμό της εκδήλωση σας είναι:

Η πίστα χορού, τα πυροτεχνήματα, οι τέντες και η ηχητική κάλυψη της εκδήλωση σας.

Επίσης σας παρέχουμε την μουσική κάλυψη της εκδήλωση σας με το dj ή την ζωντανή ορχήστρα.

Μεμονωμένες ή συνδυαστικές υπηρεσίες

Παρακάτω μπορείτε να δείτε υπηρεσίες που μπορούν να είναι χρήσιμες και στην δική σας εκδήλωση.

Μεμονωμένες ή σε συνδυασμό υποστηρίζουν κάθε σας προσπάθεια για μια πετυχημένη διοργάνωση.

Δημιουργούμε τις ιδανικές συνθήκες ώστε να υλοποιήσετε την εκδήλωση, την δεξίωση ή το πάρτι σας με απόλυτη επιτυχία.

Μουσικές υπηρεσίες

Μπορείτε να τις δείτε στα παρακάτω links

Εξοπλισμός εκδηλώσεων

Μπορείτε να τον δείτε στα παρακάτω links

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη που σας προσφέρουμε καθώς υποστηρίζουμε και ελέγχουμε τεχνικά την εκδήλωση σας σε όλες τις φάσεις της.

Τεχνική υποστήριξη σε όλες τις υπηρεσίες εκδηλώσεων που θα επιλέξετε, μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

Είμαστε στην διάθεση σας να συνεργαστούμε για την επόμενη σημαντική σας στιγμή.

Οι συνεργάτες της Ekdilosis event production με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των εκδηλώσεων θα σας ενημερώσουν για όλες τις υπηρεσίες της εταιρίας με λεπτομέρειες και διευκρινήσεις ώστε να επιλέξετε την σωστή υπηρεσία για την εκδήλωση σας.

Από το 1999 η Ekdilosis event production φροντίζει για το σχεδιασμό εκδηλώσεων, το προσωπικό και την εκτέλεση τους.

Μια εταιρία που υποστηρίζει το ρόλο της και τον αντίκτυπο που έχουν οι υπηρεσίες εκδηλώσεων που σας παρέχει στην επιτυχία μιας εκδήλωσης.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με το επόμενο σημαντικό σας γεγονός, εμπιστευτείτε μας.

Γνωρίστε όλα τα προϊόντα & τις υπηρεσίες της EKDILOSIS event production

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για τις συνολικές υπηρεσίες της εταιρεία μας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο :

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας !