προτζέκτορες προβολής εκδηλώσεων

Ενοικίαση σε προτζέκτορες εκδηλώσεων

Ποικιλία από προτζέκτορες προβολής εκδηλώσεων νέες γενιάς.Η ραγδαία τεχνολογική πρόοδος αποτελεί έμβλημα της νέας εποχής και ειδικά όταν αναφερόμαστε στα οπτικοακουστικά μέσα,στον  προτζέκτορα προβολής HD με χαρακτηριστικά που τους καθιστούν ιδανικούς για προβολή μεγάλων εικόνων ή βίντεο καθώς σας επιτρέπει να κάνετε προβολές ακόμη και σε περιβάλλον με έντονο φωτισμό.

Εφαρμογές στους προτζέκτορες εκδηλώσεων

Οι εφαρμογές που καλύπτει ένας προτζέκτορας εκδηλώσεων είναι παρά πολλές  συνδυάζοντας πάντα την εικόνα με τον ήχο, ως αφήγηση ή μουσική παρουσίαση, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες δημιουργικής αξιοποίησης, για ενημερωτικούς, εκπαιδευτικούς, ψυχαγωγικούς και γενικότερα επικοινωνιακούς σκοπούς.

 • Η εταιρία μας ποντάρει ανεπιφύλακτα στην αξιοποίηση των ψηφιακών μέσων παραγωγής, επεξεργασίας, αναπαραγωγής εικόνας-ήχου κι αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που την καθιστούν πρωτοπόρο,συνεισφέροντας τα μέγιστα στο χώρο της παραγωγής επιτυχημένων κοινωνικών κι επαγγελματικών events.

Επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ: 2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail: [email protected]

Πέρα όμως από τη διαρκή ενημέρωση σε κορυφαίο εξοπλισμό και πίσω από το εξειδικευμένο λογισμικό, η πιο σημαντική «επένδυση», εξακολουθεί να αφορά τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας,δίνοντας λύσεις σε πολύπλοκες εφαρμογές.

Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο site μας και να διαλέξτε την καταλληλότερη λύση για έναν από τους προτζέκτορες εκδηλώσεων καθώς και εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για τις δυνατότητες των παροχών μας.

  MORE SERVICES

  MUSIC SERVICES

  ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ

  Δείτε μερικές από τις παραγωγές που έχουμε αναλάβει με επιτυχία :

  Οι πελάτες, μας επιλέγουν για την μεγαλύτερη συλλογή ενοικίασης εξοπλισμού στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για την εμπειρία μας στην οργάνωση εκδηλώσεων με 20+ έτη στο ιστορικό μας.