Ψάχνετε “πίστα χορού ενοικίαση”? 

Μπορείτε να βρείτε μια πίστα χορού για ενοικίαση στην εκδήλωση του γάμου σας στην Ekdilosis event production.

Να δημιουργηθεί στην διάσταση που την θέλετε και να είναι κατάλληλη ώστε να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια (άμμο,γρασίδι,τσιμέντο,χώμα,πέτρα)?

Στην EKDILOSIS event production έχουμε τις απαντήσεις που χρειάζεστε.

Ψάχνετε μια πίστα χορού για το εξοχικό σας ?

Ψάχνετε πίστα χορού γάμου που να μπορέσει να τοποθετηθεί στο ιδιαίτερο έδαφος του εξοχικού σας ?

Στην EKDILOSIS event production έχουμε τις απαντήσεις που χρειάζεστε τόσο για το είδος της κατάλληλης πίστας όσο και για όλες τις άλλες υπηρεσίες που μπορούν να συνοδεύουν μια  πίστα για εκδήλωση.

Χαρακτηριστικά μιας πίστας εκδηλώσεων

 • Πρέπει οι πίστες χορού εκδηλώσεων να έχουν ασφαλή αντιολισθητικά πατώματα, ικανά να αντέξουν τις αντιξοότητες που συχνά αντιμετωπίζουμε στις εξωτερικές τοποθετήσεις, όπως είναι η υγρασία, η βροχή και η σκόνη.

Οι προδιαγραφές τους-τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους είναι τα εξής:

 • Είναι τοποθετημένες σε στιβαρές κατασκευές όπου μπορείτε να προτείνετε άφοβα στους καλεσμένους να διασκεδάσουν χωρίς φόβο.
 • Το πλαίσιο της είναι από αλουμίνιο, μια ιδιότητα που επιτρέπει, σε συνδυασμό με το βάρος τους να είμαστε ευέλικτοι στην τοποθέτηση της.
 • Καλύπτει πολλές διαφορετικές εφαρμογές, όπως 4χ4, 5χ4, 6χ6 αλλά και πολύ μεγαλύτερες εφαρμογές ανάλογα με το πλήθος των καλεσμένων σας.

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για την παραπάνω παροχή δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο:

τηλ: 2310-300886 ή να μας γράψετε στο

 e-mail: [email protected]

Μαζί με μια ενοικίαση της πίστας χορού για γάμο χρειάζεστε συνήθως και εκείνο το απαραίτητο στοιχείο που πάντοτε μπορεί να κάνει την διαφορά και να διαμορφώσει, την όποια εκδήλωση σ’ ένα ξέφρενο πάρτι: TΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ !

Η πίστα χορού για γάμο μπορεί να συνδυαστεί μουσικά με την παρουσία ενός dj εκδήλωσης, με πυροτεχνήματα και βεγγαλικά ή με ένα εντυπωσιακό σκηνικό, μια ολοκληρωμένη εφαρμογή φωτισμού εκδήλωσης, προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες με ιδιαίτερα θεαματικά αποτελέσματα .

Ψάχνετε πίστα χορού εκδηλώσεων ? Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης σας τόσο για την πίστα εκδηλώσεων όσο και για την φωτιστική κάλυψη μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

  ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ

  Δείτε μερικές από τις παραγωγές ήχου που αναλάβαμε με επιτυχία:

  Οι πελάτες, μας επιλέγουν για την μεγαλύτερη συλλογή ενοικίασης εξοπλισμού στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για την εμπειρία μας στην οργάνωση εκδηλώσεων με 20+ έτη στο ιστορικό μας.