Ορχήστρες Εκδηλώσεων

Ορχήστρες εκδηλώσεων λαϊκής & παραδοσιακής μουσικής.

Πώς μπορώ να επιλέξω ανάμεσα στις ορχήστρες εκδηλώσεων?

Όπως μας έχει αποδείξει η εμπειρία μας στο χώρο των μουσικών εκδηλώσεων,τα όρια μεταξύ της παραδοσιακής ορχήστρας για γάμο και της λαϊκής ορχήστρας εκδηλώσεων είναι πολύ ασαφή. Έτσι πολλές φορές έχουμε όλοι μας συναντήσει,ορχήστρες εκδηλώσεων όπου το ακουστικό τους αποτέλεσμα, σε σχέση με το τι περιμέναμε να παρουσιάσουν ήταν τελείως διαφορετικό με το τι πετύχαιναν τελικά .

Ορχήστρες εκδηλώσεων με το κατάλληλο πρόγραμμα..

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι όλα αυτά αποτέλεσαν ένα επιπλέον κίνητρο προκειμένου να διαμορφώνουμε μουσικά προγράμματα για μια λαϊκή ορχήστρα που όμως να είναι και κατάλληλα στην μοναδικότητα και το ύψος της κάθε εκδήλωσης.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΙΣ ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Όλες οι ορχήστρες εκδηλώσεων της EKDILOSIS event production προσφέρουν ένα εντυπωσιακό συμπαγές μουσικό σύνολο, με δυνατότητες άκρως επαγγελματικές και ολοκληρωμένες λύσεις για όλα τα μουσικά σενάρια.

ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ..

Τραγούδια,σκοποί,χοροί και μουσικά όργανα που προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης, με επίκεντρο τις μουσικές και χορευτικές παραδόσεις του κάθε τόπου.

Ορχήστρες εκδηλώσεων με προσεγμένο ήχο..

Παρουσιάζουν το μουσικό τους πρόγραμμα μέσα σ’ένα ηχητικό αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας, κάτι που ο κόσμος μπορεί να το αντιληφθεί με μόλις τρία πράγματα: χωρίς ενοχλητικούς μικροφωνισμούς , σωστό επίπεδο ηχητικής στάθμης και ευχάριστο, καθαρό ήχο.

Ορχήστρα εκδηλώσεων με εξτρά συμμετοχές 

Η κάθε ορχήστρα εκδηλώσεων,προαιρετικά συνοδεύεται από την συμμετοχή ενός σαξοφωνίστα γάμου ή ενός dj, ολοκληρώνοντας έτσι όλα τα πιθανά μουσικά σενάρια διασκέδασης,διασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη παραγωγή.

Μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει..

Το μουσικό πρόγραμμα μιας ορχήστρας μπορεί να περιλαμβάνει λαϊκά τραγούδια και μουσικό πρόγραμμα που να στηρίζετε στην ελληνική μουσική παράδοση

Προτάσεις για ορχήστρες εκδηλώσεων

 • ορχήστρα εκδηλώσεων με λαϊκά τραγούδια, σύγχρονα και παλιά,
 • Ρεμπέτικη ορχήστρα με τραγούδια παλαιωμένα και αξεπέραστα,
 • ορχήστρα για γάμο Νησιώτικης μουσικής
 • ορχήστρα γάμου Ηπειρώτικης μουσικής με κλαρίνο,
 • Μακεδονικά τραγούδια,
 • ορχήστρα γαμήλιας δεξίωσης με Κρητική μουσικής
 • ορχήστρα γάμου Ποντιακής μουσικής
 • Ορχήστρα γάμου λαϊκής μουσική
 • Ορχήστρα γάμου παραδοσιακής μουσικής
 • Λαϊκή ορχήστρα συνεδρίων

Συντονίζουμε την κάθε ορχήστρα αντλώντας έμπνευση από το κοινό της εκδήλωσης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο site μας και να διαλέξτε την καταλληλότερη λύση  και εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για τις δυνατότητες των ορχηστρών μουσικών εκδηλώσεων δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ:

+30 2310-300886

ή να μας γράψετε στο e-mail:

[email protected]

Οργάνωση και επιμέλεια μουσικού προγράμματος ορχήστρας

Παναγιώτης Καρβουνίδης

Project manager

 

  Υπάρχουν παρά πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τον ήχο και μπορούν να τον μεταβάλουν στον ίδιο χώρο από μέρα σε μέρα. Ακολουθώντας μια συγκεκριμένη σειρά διαδικασιών επιδιώκουμε να πετυχαίνουμε με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα μια άψογη ακουστική. Μια ενδεικτική σειρά που ακολουθείτε είναι:

  • να μελετήσουμε προσεκτικά το χώρο της εκδήλωσης και τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να υπάρχουν όπως: εάν είναι ανοικτός ή κλειστός χώρος,ο πιθανός περιορισμός στην ένταση μετά από κάποια ώρα, ο περιορισμός της διασποράς του ήχου λόγω γειτονικών προβλημάτων αλλά και πολλών άλλων
  • να τοποθετηθούν τα κατάλληλα ηχεία και σε επιλεγμένα σημεία
  • να χρησιμοποιήσουμε εξειδικευμένο προσωπικό εγκατάστασης εξοπλισμού και έμπειρους τεχνικούς ήχου.

  Εξισορροπώντας τις χωροταξικές ατέλειες διασφαλίζεται ήχος ποιότητας, καθαρός, ευχάριστος, με σωστή διασπορά στο χώρο χωρίς σημεία με κενά, εκτός από κάποια επιλεγμένα σημεία, όπου απαιτείτε χαμηλότερη στάθμη, με δυνατότητα να ρυθμίζουμε τις χροιές και τις εντάσεις κάθε μονάδας ξεχωριστά αποκτώντας έτσι ένα πολύ σοβαρό πλεονέκτημα στην ομοιογένεια του ήχου σε όλο τον χώρο και κρυφά ηχεία για διάχυση της μουσικής σε κάθε γωνιά.

  Όλα τα ηχοσυστήματα της EKDILOSIS event production αποτελούνται από ηχεία, κονσόλες ήχου και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αποδίδοντας παράλληλα με την ένταση και την ανάλογη ποιότητα ήχου.

  ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ…

  Χώροι γνωστοί και οικείοι,  με τις φωτιστικές παρεμβάσεις μας  μεταμορφώνονται και παίρνουν μια άλλη διάσταση. Στον φωτισμό εκδηλώσεων δεν υπάρχει περιορισμός. Μπορούμε πολύ εύκολα με τις κατάλληλες προτάσεις να μετατρέψουμε έναν απλό και αδιάφορο σε αισθητική χώρο άμεσα σε ένα ατμοσφαιρικό prive club. Με την κατάλληλη μελέτη ο τεχνικός μας σύμβουλος μπορεί να σας κάνει προτάσεις που θα  αναδείξουν αποτελεσματικά κάθε γωνιά οποιουδήποτε χώρου,είτε πρόκειται για εσωτερικό είτε για εξωτερικό χώρο.

  Παρέχουμε πακέτα φωτισμού αποκλειστικά σχεδιασμένα για την δική σας εκδήλωση και τον δικό σας χώρο. Laser, ρομποτικές κεφαλές,φωτιζόμενα γράμματα, αρχιτεκτονικός και  διακοσμητικός φωτισμός συνδυάζονται με τον πιο κατάλληλο  τρόπο για να προσφέρουν στην εκδήλωσή σας μαγευτική, αξέχαστη ατμόσφαιρα.

  Ο σχεδιασμός του φωτισμού εκδηλώσεων,ο φωτισμός γαμήλιων εκδηλώσεων,ο φωτισμός εταιρικών εκδηλώσεων,μπορεί να λειτουργήσει ως ανεξάρτητη παροχή ή να ενσωματωθεί σε μία σύνθετη παροχή εκδήλωσης.

  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ

  Δείτε μερικές από τις παραγωγές εκδηλώσεων που αναλάβαμε με επιτυχία:

  Οι πελάτες, μας επιλέγουν για την μεγαλύτερη συλλογή ενοικίασης εξοπλισμού στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για την εμπειρία μας στην οργάνωση εκδηλώσεων με 20+ έτη στο ιστορικό μας.

  Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες για:

  ΗΧΟΣ
  ΦΩΣ