Μικροφωνική εκδηλώσεων,εταιρικών και κοινωνικών

Η μικροφωνική εκδηλώσεων είναι μια από της πιo συνηθισμένες υπηρεσίες μίας εκδήλωσης που θα χρειαστεί κανείς, άσχετα από το μέγεθος μίας παραγωγή εταιρικού ή κοινωνικού χαρακτήρα.

Η αναγγελία ενός συμβάντος, η εκφώνηση μίας ομιλίας, η μικροφωνική κάλυψη ενός συνεδρίου, η μικροφωνική εγκατάσταση για την κάλυψη των αναγκών ενός ιερού ναού, είναι μερικές από τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε μια μικροφωνική εγκατάσταση.

Παρόλο που η κάθε μια μικροφωνική εκδηλώσεων είναι τεχνικά διαφορετική διότι εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες, έχουν όμως όλες την ίδια κοινή ποιοτική βάση.

Ποικιλία εξοπλισμού στις μικροφωνικές εκδηλώσεων

Η ποικιλία του εξοπλισμού σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες μας, σας παρέχουν την δυνατότητα μίας ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης διαφορετικών μορφών εκδηλώσεων με επιτυχία, συνυπολογίζοντας την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει από το 1989 και με ένα portfolio που περιλαμβάνει παρουσίαση στους περισσότερους χώρους φιλοξενίας εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, συνεδριακών χώρων και θεατρικών-συναυλιακών  χώρων.

Είμαστε στην διάθεση σας να συνεργαστούμε με την ενοικίαση του κατάλληλου εξοπλισμού εκδήλωσης, πάρτι, γαμήλιων εκδηλώσεων στην επόμενη σημαντική σας στιγμή.

Προσφέρουμε  λύσεις στις εκδηλώσεις με την καλύτερη απόδοση ποιότητας-τιμής. 

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για την παραπάνω παροχή δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ: 2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail: [email protected]

Διαθέτουμε τον κατάλληλο ηχητικό εξοπλισμό και είμαστε σε θέση να καλύψουμε: ορχήστρες dj’s συναυλίες πάρτι γαμήλιες εκδηλώσεις  μικροφωνικές εγκαταστάσεις ομιλιών και συνεδρίων εγκαινίων καταστημάτων εγκαταστάσεις ήχου σε σπίτι

Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ

Η ενοικίαση ηχητική κάλυψη που σας προτείνουμε αποτελείτε από προτάσεις, που είτε μεμονωμένες είτε σε συνδυασμό με άλλες υπηρεσίες, μπορούν να καλύψουν ηχητικά απλές ή σύνθετες εκδηλώσεις, συνεισφέροντας στην αρτιότητα της κάθε παραγωγής.

Υπάρχουν παρά πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τον ήχο και μπορούν να τον μεταβάλουν στον ίδιο χώρο από μέρα σε μέρα. Ακολουθώντας μια συγκεκριμένη σειρά διαδικασιών επιδιώκουμε να πετυχαίνουμε με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα μια άψογη ακουστική. Μια ενδεικτική σειρά που ακολουθείτε είναι:

 • να μελετήσουμε προσεκτικά το χώρο της εκδήλωσης και τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να υπάρχουν όπως: εάν είναι ανοικτός ή κλειστός χώρος,ο πιθανός περιορισμός στην ένταση μετά από κάποια ώρα, ο περιορισμός της διασποράς του ήχου λόγω γειτονικών προβλημάτων αλλά και πολλών άλλων
 • να τοποθετηθούν τα κατάλληλα ηχεία και σε επιλεγμένα σημεία
 • να χρησιμοποιήσουμε εξειδικευμένο προσωπικό εγκατάστασης εξοπλισμού και έμπειρους τεχνικούς ήχου.

Εξισορροπώντας τις χωροταξικές ατέλειες διασφαλίζεται ήχος ποιότητας, καθαρός, ευχάριστος, με σωστή διασπορά στο χώρο χωρίς σημεία με κενά, εκτός από κάποια επιλεγμένα σημεία, όπου απαιτείτε χαμηλότερη στάθμη, με δυνατότητα να ρυθμίζουμε τις χροιές και τις εντάσεις κάθε μονάδας ξεχωριστά αποκτώντας έτσι ένα πολύ σοβαρό πλεονέκτημα στην ομοιογένεια του ήχου σε όλο τον χώρο και κρυφά ηχεία για διάχυση της μουσικής σε κάθε γωνιά.

Όλα τα ηχοσυστήματα της EKDILOSIS event production αποτελούνται από ηχεία, κονσόλες ήχου και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αποδίδοντας παράλληλα με την ένταση και την ανάλογη ποιότητα ήχου.

  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ

  Δείτε μερικές από τις παραγωγές ήχου που αναλάβαμε με επιτυχία:

  Οι πελάτες, μας επιλέγουν για την μεγαλύτερη συλλογή ενοικίασης εξοπλισμού στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για την εμπειρία μας στην οργάνωση εκδηλώσεων με 20+ έτη στο ιστορικό μας.