Ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων

Ηχητική κάλυψη μιας εκδήλωσης 

Ηχητική κάλυψη που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη συνολική εντύπωση που αφήνει μια εκδήλωση από την EKDILOSIS event production.

Σε κάθε περίπτωση οι προδιαγραφές της ηχητικής κάλυψης  προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες.

Αυτό επιτυγχάνεται λαμβάνοντας υπ’ όψιν πάντα το είδος της εκδήλωσης , το ακροατήριο και φυσικά τον χώρο.

Μελέτη χώρου & κατάλληλη ηχητική κάλυψη

Για παράδειγμα σε έναν ανοιχτό χώρο θα πρέπει να συνυπολογιστεί η διασπορά του ήχου καθώς και ο πιθανός περιορισμός στην ένταση μετά από κάποια ώρα.

Εξισορροπώντας τις χωροταξικές ατέλειες διασφαλίζεται ήχος υψηλής ποιότητας.

Καθαρός, ευχάριστος, με σωστή διασπορά στο χώρο.

Δυνατότητα να ρυθμίζουμε τις χροιές και τις εντάσεις κάθε μονάδας ξεχωριστά.

Αποκτώντας έτσι η ηχητική κάλυψη ένα πολύ σοβαρό πλεονέκτημα στην ομοιογένεια του ήχου σε όλο τον χώρο.

Έμπειρα συνεργεία, κατάλληλα προετοιμασμένα φροντίζουν να κάνουν την τοποθέτηση του εξοπλισμού πάντοτε με σεβασμό προς την αισθητική και την ασφάλεια του χώρου.

Κατάλληλη Ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων

Διαθέτουμε τον κατάλληλο ηχητικό εξοπλισμό και είμαστε σε θέση να καλύψουμε: ορχήστρες dj’s συναυλίες πάρτι γαμήλιες εκδηλώσεις  μικροφωνικές εγκαταστάσεις ομιλιών και συνεδρίων εγκαινίων καταστημάτων εγκαταστάσεις ήχου σε σπίτ

Υπηρεσίες που συνοδεύουν μια ηχητική κάλυψη

Παράλληλα είμαστε εξοπλισμοί με ολοκληρωμένα συστήματα φωτισμού, εξέδρες, ειδικά εφέ, πίστες χορού, τράσες και όλες εκείνες τις υπηρεσίες που χρειάζεται μια εκδήλωση για να χαρακτηριστεί ολοκληρωμένη.

Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ

Η ενοικίαση ηχητική κάλυψη που σας προτείνουμε αποτελείτε από προτάσεις είτε μεμονωμένες είτε σε συνδυασμό με άλλες υπηρεσίες.

Μπορούν να καλύψουν ηχητικά απλές ή σύνθετες εκδηλώσεις, συνεισφέροντας στην αρτιότητα της κάθε παραγωγής.

ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ

Υπάρχουν παρά πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τον ήχο και μπορούν να τον μεταβάλουν στον ίδιο χώρο από μέρα σε μέρα. Ακολουθώντας μια συγκεκριμένη σειρά διαδικασιών επιδιώκουμε να πετυχαίνουμε με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα μια άψογη ακουστική. Μια ενδεικτική σειρά που ακολουθείτε είναι:

 • να μελετήσουμε προσεκτικά το χώρο της εκδήλωσης και τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να υπάρχουν όπως: εάν είναι ανοικτός ή κλειστός χώρος,ο πιθανός περιορισμός στην ένταση μετά από κάποια ώρα, ο περιορισμός της διασποράς του ήχου λόγω γειτονικών προβλημάτων αλλά και πολλών άλλων
 • να τοποθετηθούν τα κατάλληλα ηχεία και σε επιλεγμένα σημεία
 • να χρησιμοποιήσουμε εξειδικευμένο προσωπικό εγκατάστασης εξοπλισμού και έμπειρους τεχνικούς ήχου.

Εξισορροπώντας τις χωροταξικές ατέλειες διασφαλίζεται ήχος ποιότητας, καθαρός, ευχάριστος, με σωστή διασπορά στο χώρο χωρίς σημεία με κενά, εκτός από κάποια επιλεγμένα σημεία, όπου απαιτείτε χαμηλότερη στάθμη, με δυνατότητα να ρυθμίζουμε τις χροιές και τις εντάσεις κάθε μονάδας ξεχωριστά αποκτώντας έτσι ένα πολύ σοβαρό πλεονέκτημα στην ομοιογένεια του ήχου σε όλο τον χώρο και κρυφά ηχεία για διάχυση της μουσικής σε κάθε γωνιά.

Όλα τα ηχοσυστήματα της EKDILOSIS event production αποτελούνται από ηχεία, κονσόλες ήχου και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αποδίδοντας παράλληλα με την ένταση και την ανάλογη ποιότητα ήχου.

  MORE SERVICES

  MUSIC SERVICES

  ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ

  Δείτε μερικές από τις παραγωγές που έχουμε αναλάβει με επιτυχία :

  Οι πελάτες, μας επιλέγουν για την μεγαλύτερη συλλογή ενοικίασης εξοπλισμού στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για την εμπειρία μας στην οργάνωση εκδηλώσεων με 20+ έτη στο ιστορικό μας.