ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ

Οργάνωση στις εταιρικές εκδηλώσεις

Εταιρικές εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη

Οργανώνοντας εταιρικές εκδηλώσεις διανύουμε την τρίτη δεκαετία συνεχούς παρουσίας στο χώρο,στην Ekdilosis business event production.

Λειτουργώντας πάντα με γνώμονα την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας οι παροχές της εταιρίας μας έχουν επεκταθεί στο χρόνο, προσφέροντας στους πελάτες μας τη δυνατότητα να έχουν στα χέρια τους ένα ουσιαστικό εργαλείο στην υλοποίηση των business events.

Το βιογραφικό μας μετράει πλήθος συμμετοχών σε εταιρικές εκδηλώσεις. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σ’ ένα πλήθος υπηρεσιών με προϋποθέσεις άριστης εξυπηρέτησης διαμορφώνοντας την κάθε σας ιδέα σε μια ξεχωριστή εμπειρία με μεγάλο απόηχο.

Η EKDILOSIS event production συμβάλλει σημαντικά στην ανάδειξη των εταιρικών εκδηλώσεων μέσα από την έμπρακτη υποστήριξη της σε όλα τα επίπεδα μιας οργάνωσης.

 • Επαγγελματικά συνέδρια
 • Εγκαίνια καταστημάτων
 • Προωθητικές ενέργειες
 • Εταιρικές εκδηλώσεις
 • Στήσιμο περιπτέρων σε εκθέσεις
 • Συναυλίες

Portfolio EKDILOSIS event production

  Δείτε μερικές από τις εταιρικές εκδηλώσεις που αναλάβαμε με επιτυχία:

  Μοναδικές υπηρεσίες οργάνωσης εταιρικών εκδηλώσεων

  ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ

  Κάθε εκδήλωση είναι μια μουσική παράσταση με διαφορετικούς αποδέκτες και διαφορετικά προγράμματα μουσικών εκδηλώσεων κατάλληλα για κοινωνικές εκδηλώσεις,εταιρικές αλλά και για πολιτιστικά ή πολιτικά γεγονότα.

  Στο τομέα της μουσικής, οι επιλογές είναι πολλές, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε περίστασης, μέσα από μια ευρεία γκάμα μουσικών ειδών.

  Από την κλασική και παραδοσιακή μουσική μέχρι την τζάζ αλλά και σύγχρονες παραστάσεις με εσάς τους ίδιους πρωταγωνιστές όπως στα καραόκε πάρτυ.

  ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

  Σε μια μουσική εκδήλωση η επιλογή όλων των μουσικών,των διαφόρων μουσικών σχημάτων και ορχηστρών καθώς και των μουσικών παραγωγών δεν είναι καθόλου τυχαία.

  Όλοι τους είναι συνεργάτες της εταιρείας επί έτη καθώς έχουν αξιολογηθεί τόσο για την μουσική τους ικανότητα αλλά και για την συνολική παρουσία και συμπεριφορά.

  Υπεύθυνη εκπροσώπηση από την κάλυψη μικρών πάρτι μέχρι την διαχείριση κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων με υψηλές απαιτήσεις.

  ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

  Επιπλέον, όπως και σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει, η EKDILOSIS event production πέραν της ιδιότητας της ως εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων καλύπτει και τον πλήρη εξοπλισμό και την τεχνική υποστήριξη στην κάθε παραγωγή.

  Με προτάσεις και λύσεις κατάλληλες για το είδος της μουσική εκδήλωση.