Επαγγελματικός ήχος η βασική ανάγκη της κάθε εκδήλωσης 

Επαγγελματικός ήχος σύγχρονος, κατάλληλος να εξυπηρετήσεις εκδηλώσεις μικρού ή μεγάλου μεγέθους.

Σε συνέδρια και εταιρικές εκδηλώσεις, σε ιερούς ναούς και σε εγκαίνια καταστημάτων, σε live εμφανίσεις μουσικών συγκροτημάτων.

Αλλά και στις ηχητικές ανάγκες μίας γαμήλιας εκδήλωσης, η Ekdilosis event production σας εξοπλίζει,πιστοποιώντας ότι οι παροχές μας είναι ανάλογες των απαιτήσεων σας και είναι πάντα κατάλληλες να καλύπτουν πολλές και διαφορετικές εφαρμογές.

Ηχος εκδηλώσεων Θεσσαλονίκη

επαγγελματικός ήχος

Ολοκληρωμένη πρόταση με κάθε ηχητική εγκατάσταση

Η ενοικίαση μίας ηχητικής κάλυψης, μίας μικροφωνικής εγκατάστασης στην εκδήλωσης  μπορεί να συνδυαστεί με την παρουσία ενός dj εκδήλωσης, με πυροτεχνήματα και βεγγαλικά, ή με την κατασκευή ενός εντυπωσιακού σκηνικού ή μίας ολοκληρωμένη εφαρμογή φωτισμού εκδήλωσης,προσφέροντας συνοδευτικές υπηρεσίες  με ιδιαίτερα θεαματικά αποτελέσματα .

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης σας τόσο για την μικροφωνική κάλυψη όσο και για την οποιαδήποτε  επιπλέουσα παροχή-υπηρεσία μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

Προσφέρουμε  λύσεις στις εκδηλώσεις με την καλύτερη απόδοση ποιότητας-τιμής.

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για την παραπάνω παροχή δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ:

2310-300886 ή να μας γράψετε στο

e-mail: [email protected]

>>σχετικές υπηρεσίες εκδήλωσης

φωτισμός εκδηλώσεων, τέντες εκδήλωσης, οπτικοακουστικά συστήματα, βιολιά εκδήλωσης,εξέδρες , τζάζ ορχήστρα εκδήλωσης, σκηνικά εκδηλώσεων,

επαγγελματική μικροφωνική κάλυψη

επαγγελματικός ήχος