Εξέδρες εκδηλώσεων, συναυλιών & μουσικών παραστάσεων

Τις εξέδρες εκδηλώσεων, μουσικών γεγονότων, συναυλιών & φεστιβάλ μπορείτε να προμηθευτείτε από την EKDILOSIS event production.

Με αντιολισθητικό πάτωμα, σκάλες ανόδου -καθόδου, κάγκελο στήριξης καθώς και περιμετρικά ντύσιμο της εξέδρας από μαύρο ή λευκό πανί, σας εξασφαλίζει το τελικό αποτέλεσμα που θα ξεχωρίζει για την στιλάτη εμφάνιση της!

Εξέδρες εκδηλώσεων για κάθε χώρο…

Εξέδρες εκδηλώσεων, με άνεση στην διαμόρφωση του σχήματος και του ύψους, με δυνατότητα τοποθέτησης σε κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, είναι ικανές να αντέξουν και στις μεγαλύτερες… “δοκιμασίες”.

Οι εξέδρες εκδηλώσεων μπορούν να τοποθετηθούν..

Τοποθετούνται σε εκδηλώσεις με dj’s και ορχήστρες, θεατρικές παραστάσειςπολιτιστικές εκδηλώσεις με χορευτικά συγκροτήματα, σχολικές γιορτές, ομιλίες, εγκαίνια, fashion show, promotion, εκδηλώσεις συναυλιών, αθλητικά πρωταθλήματα & φεστιβάλ.

Επιπλέον παροχές 

Η κάθε εξέδρα εκδήλωσης  μπορεί να συνδυαστεί με τις έξτρα παροχές που σας προσφέρει η εταιρεία EKDILOSIS event production και είναι :

 • η διαμόρφωση του φωτισμού στον χώρο της εξέδρας αλλά και του περιβάλλοντα χώρου
 • η ηχητικής κάλυψης της εκδήλωσης
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης σας τόσο για την εξέδρα εκδήλωσης όσο και για όποια επιπλέον παροχή υπηρεσίας συνδυάσετε, μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

Προσφέρουμε  λύσεις στις εκδηλώσεις με την καλύτερη απόδοση ποιότητας-τιμής.

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για την παραπάνω παροχή δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας

στο τηλ: 2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail: [email protected]

  MORE SERVICES

  MUSIC SERVICES

  ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ

  Δείτε μερικές από τις παραγωγές που έχει αναλάβει με επιτυχία η EKDILOSIS event production:

  Οι πελάτες, μας επιλέγουν για την μεγαλύτερη συλλογή ενοικίασης εξοπλισμού στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για την εμπειρία μας στην οργάνωση εκδηλώσεων με 20+ έτη στο ιστορικό μας.