Εξέδρα εκδήλωσης & εξτρά συνοδευτικός εξοπλισμός

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές εφαρμογές τοποθετήσεων με τις εξέδρες εκδηλώσεων και τον εξοπλισμό της EKDILOSIS event production

Εξέδρες τοποθετημένες σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

Η εξέδρα μιας εκδήλωσης είναι κατάλληλη & αποφοιτήσεις σχολείων, παρουσιάσεις & συνέδρια, για μουσικές εκδηλώσεις, συναυλίες, χορευτικά φεστιβάλ και γιορτές.

Μπορούν να τοποθετηθούν

Μπορούν να τοποθετηθούν στο γρασίδι, στο χώμα, στο τσιμέντο ακόμη και σε μια παραλία δίπλα στο κύμα.

Επίσης κλειστά γυμναστήρια, γήπεδα, θέατρα και όλους τους εσωτερικούς χώρους χρησιμοποιώντας ειδικά πέλματα προστασίας, αποφεύγοντας οποιαδήποτε φθορά στο δάπεδο.

Επιπλέον παρακάτω μπορείτε να δείτε παροχές της EKDILOSIS event production που συνδυάζονται άριστα με μια εξέδρα εκδήλωσης και μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακά σενάρια εκδηλώσεων.

Η δυνατότητα των πολλών επιλογών στον εξοπλισμό εκδηλώσεων είναι μία από τις πτυχές της εταιρείας Ekdilosis event production.

Των πολλών συνδυαζόμενων υπηρεσιών που σας προσφέρουμε μέσω μίας προσφοράς.

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη που σας προσφέρουμε καθώς υποστηρίζουμε και ελέγχουμε τεχνικά την εκδήλωση σας σε όλες τις φάσεις της.

Τεχνική υποστήριξη σε όλες τις υπηρεσίες εκδηλώσεων που θα επιλέξετε, μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

Είμαστε στην διάθεση σας να συνεργαστούμε για την επόμενη σημαντική σας στιγμή.

Οι συνεργάτες της Ekdilosis event production με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των εκδηλώσεων θα σας ενημερώσουν για όλες τις υπηρεσίες της εταιρίας με λεπτομέρειες και διευκρινήσεις ώστε να επιλέξετε την σωστή υπηρεσία για την εκδήλωση σας.

Από το 1999 η Ekdilosis event production φροντίζει για το σχεδιασμό εκδηλώσεων, το προσωπικό και την εκτέλεση τους.

Μια εταιρία που υποστηρίζει το ρόλο της και τον αντίκτυπο που έχουν οι υπηρεσίες εκδηλώσεων που σας παρέχει στην επιτυχία μιας εκδήλωσης.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με το επόμενο σημαντικό σας γεγονός, εμπιστευτείτε μας.

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες για την ενοικίαση μιας εξέδρας εκδηλώσεων αλλά και διευκρινήσεις για τις συνολικές υπηρεσίες της Ekdilosis event production δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο :

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας !