Ενοικίαση τηλεοράσεων για μια επιτυχημένη προβολή των προϊόντων σας

Ενοικιάσεις τηλεοράσεων LED για διάφορες εκθέσεις και όχι μόνο από τηνEkdilosis event production, στις διαστάσεις των 42″, 50″, 55”, 60″ και 65″.

Είναι μια διαφημιστική πρόταση, ένα γρήγορο μέσο προβολής κατάλληλο να εξυπηρετήσει κάθε διαφημιστική ανάγκη και προωθητική ενέργεια σας.

Προβάλλοντας ενημερωτικό υλικό σε εικόνες ή βίντεο είναι κατάλληλες σε συνέδρια, εκθέσεις κλαδικές ή διεθνής, κοινωνικές ή εταιρικές εκδηλώσεις.

Επίσης μπορείτε να απευθυνθείτε σ’εμάς για την ενοικίαση μιας τηλεόρασης μεγαλύτερης διάστασης ή ακόμη και ενός πάνελ από τηλεοράσεις.

Ιδανικές κατασκευές για την προβολή μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων, όπως είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες και τα Παγκόσμια κύπελλα..

Με πολλαπλές δυνατότητες εγκατάστασης όπως σε επιτοίχιες βάσεις, σε απλές τοποθετήσεις, αλλά και σε βάσεις-στάντ με ρυθμισμένο ύψος από 1,80μ έως και τα 2,00 μέτρα.

ενοικίαση τηλεοράσεων εκθέσεων

ενοικίαση τηλεοράσεων

Επιπλέον συνδυαστικές υπηρεσίες 

Η ενοικίαση τηλεοράσεων που σας προτείνουμε αποτελείτε από προτάσεις, που είτε μεμονωμένες είτε σε συνδυασμό με άλλες υπηρεσίες, μπορούν να καλύψουν απλές ή σύνθετες εκδηλώσεις, συνεισφέροντας στην αρτιότητα της κάθε παραγωγής.

Για παράδειγμα σας αναφέρουμε μερικές από τις υπηρεσίες που μπορούν να σας είναι χρήσιμες:

Είναι μερικές από τις υπηρεσίες που μπορείτε να βρείτε συνεργαζόμενοι μαζί μας στην Ekdilosis event production.

Πάντοτε θα βρείτε ενημερωμένους ανθρώπους που θα σας κατατοπίσουν ώστε να επιλέξετε την πιο σωστή λύση για την δική σας εκδήλωση.

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για τις ενοικιάσεις τηλεοράσεων καθώς και τις παραπάνω παροχές δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ:

2310-300886 ή να μας γράψετε στο 

e-mail: [email protected]