Ενοικίαση τηλεόρασης εκθέσεων,εκδηλώσεων,περιπτέρων 

Ενοικιαζόμενες τηλεοράσεις εκθέσεων σας προσφέρει σε πολλές διαφορετικές διαστάσεις με όλες τις παρελκόμενες υπηρεσίες η εταιρία Ekdilosis event production.

ενοικιαζόμενες τηλεοράσεις εκθέσεων

Οι ενοικιαζόμενες τηλεοράσεις εκθέσεων LED,στις διαστάσεις των 42″,50″,55”,60″ 65″ είναι μια διαφημιστική πρόταση,ένα γρήγορο μέσο προβολής.

Σας παρουσιάζουμε προς ενοικίαση τις πιο πρόσφατες εκδόσεις στις έξυπνες τηλεοράσεις, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με προδιαγραφές που να ταιριάζουν στην δική σας εκδήλωση.

Με τα προηγμένα γραφικά και ανάλυση εικόνας 1920 x 1080  είναι ικανές να εξυπηρετήσουν κάθε διαφημιστική ανάγκη και προωθητική ενέργεια αποδίδοντας εξαιρετικά.

Προβάλλοντας ενημερωτικό υλικό εικόνες ή βίντεο σε 4K, για συνέδρια,εκθέσεις κλαδικές ή διεθνής,κοινωνικές ή εταιρικές εκδηλώσεις.

Οι ενοικιαζόμενες τηλεοράσεις εκθέσεων έχουν πολλαπλές δυνατότητες εγκατάστασης σε εσωτερικό αλλά και σε εξωτερικό χώρο και είναι όπως:

σε επιτοίχιες βάσεις, σε απλές τοποθετήσεις, αλλά και σε βάσεις-στάντ με ρυθμισμένο ύψος από 1,80μ έως και τα 2,00 μέτρα.

Σας παρέχουμε επιπλέον υπηρεσίες με τις ενοικιαζόμενες τηλεοράσεις

Εκτός από μια μεγάλη επιλογή στις ενοικιαζόμενες τηλεοράσεις εκθέσεων έχουμε και τις παρακάτω υπηρεσίες που σας καλύπτουμε :

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης σας τόσο για τις ενοικιαζόμενες τηλεοράσεις εκθέσεων όσο και για όποια επιπλέον παροχή υπηρεσίας συνδυάσετε,μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε στην ενοικίαση τηλεόρασης εκθέσεων

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για τις παραπάνω παροχές και την ενοικίαση τηλεόρασης εκθέσεων δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ:2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail:[email protected]

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη τηλεόραση για να νοικιάσετε με άμεση παράδοση σε εσάς και δωρεάν την παροχή εγκατάστασης!

Από το 1999 μέχρι και σήμερα διατηρούμε το ίδιο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης προσπαθώντας πάντα να κάνουμε εσάς ευχαριστημένους.