Την ενοικίαση μιας πίστας χορού στην Θεσσαλονίκη !

Την ενοικίαση πίστας χορού μιας εκδήλωσης ή δεξίωσης γάμου, σας προτείνει η Ekdilosis event production πλαισιωμένη από τον κατάλληλο ήχο, τον φωτισμό & τα πυροτεχνήματα ώστε να δημιουργήσουν μοναδικές και συναρπαστικές εκδηλώσεις & πάρτι.

Είτε πρόκειται για εκδήλωση γάμου ή δεξίωσης , εταιρική εκδήλωση, πάρτι ή εγκαίνια καταστήματος η Ekdilosis event production θα δημιουργήσει για εσάς ένα μοναδικό χώρο διασκέδασης.

Με την ενοικίαση της πίστας χορού δημιουργούμε το σκηνικό που θα απολαύσουν όλοι !

Δημιουργούμε ένα χώρο διασκέδασης  γεμάτο ενέργεια, μια φανταστική ατμόσφαιρα πάρτι για όλους τους επισκέπτες.

Η πρώτη επιλογή της εκδήλωσης, της δεξίωσης γάμου ή του εταιρικού event.

Συμβάλλει στην επιτυχία !

Η ενοικίαση της πίστας χορού είναι μια ολοκληρωμένη παραγωγή….

Η Ekdilosis event production στηριζόμενη στα βασικά πλεονεκτήματα που έχει η πίστα χορού, δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στο σύνολο της κάθε εκδήλωσης.

Την εμπλουτίζει με τις κατάλληλες υπηρεσίες ήχου & φωτισμού , πυροτεχνημάτων & με ιδιαίτερες κατασκευές σκηνικών γάμων ώστε να σας

προτείνουμε ολοκληρωμένες παραγωγές, ικανές να καλύψουν με ιδιαίτερη επιτυχία κάθε διοργάνωση.

Όλες οι προτεινόμενες πίστες χορού, έχουν τις κατάλληλες προυποθέσεις, ώστε να καλύψουν τις απαιτήσεις που εσείς ζητάτε, είτε πρόκειται για εκδηλώσεις εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της διασκέδασης προμηθεύουμε την ενοικίαση μιας πίστας χορού σε εκδηλώσεις παρέχοντας ταυτόχρονα, υπηρεσίες ήχου, φωτισμού & ειδικών εφέ και γενικών υπηρεσιών εξοπλισμού εκδηλώσεων.

Μουσικές υπηρεσίες

Μεμονωμένες ή συνδυαστικές υπηρεσίες

Παρακάτω μπορείτε να δείτε υπηρεσίες που μπορούν να είναι χρήσιμες και στην δική σας εκδήλωση.

Μεμονωμένες ή σε συνδυασμό υποστηρίζουν κάθε σας προσπάθεια για μια πετυχημένη οργάνωση.

Δημιουργούμε τις ιδανικές συνθήκες ώστε να υλοποιήσετε την εκδήλωση, την δεξίωση ή το πάρτι σας με απόλυτη επιτυχία.

Εξοπλισμός εκδηλώσεων

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη που σας προσφέρουμε καθώς υποστηρίζουμε και ελέγχουμε τεχνικά την εκδήλωση σας σε όλες τις φάσεις της.

Τεχνική υποστήριξη σε όλες τις υπηρεσίες εκδηλώσεων που θα επιλέξετε, μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

Είμαστε στην διάθεση σας να συνεργαστούμε για την επόμενη σημαντική σας στιγμή.

Οι συνεργάτες της Ekdilosis event production με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των εκδηλώσεων θα σας ενημερώσουν για όλες τις υπηρεσίες της εταιρίας με λεπτομέρειες και διευκρινήσεις ώστε να επιλέξετε την σωστή υπηρεσία για την εκδήλωση σας.

Από το 1999 η Ekdilosis event production φροντίζει για το σχεδιασμό εκδηλώσεων, το προσωπικό και την εκτέλεση τους.

Μια εταιρία που υποστηρίζει το ρόλο της και τον αντίκτυπο που έχουν οι υπηρεσίες εκδηλώσεων που σας παρέχει στην επιτυχία μιας εκδήλωσης.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με το επόμενο σημαντικό σας γεγονός, εμπιστευτείτε μας.

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες για μια πίστα χορού δεξίωσης γάμου αλλά & για τις συνολικές υπηρεσίες της Ekdilosis event production δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο :

tel: + 30 2310 300886

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας