Βιολιά εκδηλώσεων, οι άριστες επιλογές επίσημων εκδηλώσεων.

Βιολιά εκδηλώσεων της εταιρείας Ekdilosis event production, ιδιαίτερα, κλασικά και την ίδια στιγμή απόλυτα σύγχρονα.

Αποτελούν μια άριστη μουσική επιλογή επίσημων εκδηλώσεων, ενώ είναι πάντα ικανά να αναβαθμίσουν μουσικά και ένα απλό event, προσδίδοντας την κατάλληλη επισημότητα.

Μουσική λεπτότητα

Με μουσικές που ξεχωρίζουν για την λεπτότητα τους, παίζουν άριστα με τον συνδυασμό κλασικού & σύγχρονου ρεπερτορίου, έχοντας μουσικές επιλογές κατάλληλες για το ύφος της κάθε εκδήλωσης.

Σας χαρίζουν αυτό που προσδοκάτε μουσικά να ακούσετε από μια ορχήστρα βιολιών κλασικής μουσικής.

Τόσο για την προσωπική σας ικανοποίηση όσο και για τους καλεσμένους σας.

ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΑ ΒΙΟΛΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ…

Βιολιά εκδηλώσεων μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην έναρξη ενός εταιρικού δείπνου ή στην παρουσίαση νέων προϊόντων.

Στην στέψη νεονύμφων, την υποδοχή καλεσμένων στον χώρο δεξίωσης καθώς επίσης και στις επιμέρους ανάγκες μιας γαμήλιας εκδήλωσης, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων σας.

Εξοπλισμός που συνοδεύει την κάθε μουσική εκδήλωση βιολιών..

Τα βιολιά μουσικής εκδήλωσης συνοδεύονται προαιρετικά από:

Συνδυασμός μουσικών σχημάτων

Καλλιτεχνικά επίσης η ορχήστρα με τα βιολιά μουσικών εκδηλώσεων μπορούν να συνοδεύονται και από ένα σαξοφωνίστα, παρουσιάζοντας ένα σύνολο ομοιόμορφο με εντυπωσιακά αποτελέσματα .

Μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας για μια μικρή ή μεγάλη διοργάνωση εκδήλωσης, εντός ή εκτός Ελλάδος.

Για πληροφορίες σχετικά με τα μουσικά σύνολα επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ:

2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail: [email protected]

 

Υπάρχουν παρά πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τον ήχο και μπορούν να τον μεταβάλουν στον ίδιο χώρο από μέρα σε μέρα. Ακολουθώντας μια συγκεκριμένη σειρά διαδικασιών επιδιώκουμε να πετυχαίνουμε με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα μια άψογη ακουστική. Μια ενδεικτική σειρά που ακολουθείτε είναι:

 • να μελετήσουμε προσεκτικά το χώρο της εκδήλωσης και τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να υπάρχουν όπως: εάν είναι ανοικτός ή κλειστός χώρος,ο πιθανός περιορισμός στην ένταση μετά από κάποια ώρα, ο περιορισμός της διασποράς του ήχου λόγω γειτονικών προβλημάτων αλλά και πολλών άλλων
 • να τοποθετηθούν τα κατάλληλα ηχεία και σε επιλεγμένα σημεία
 • να χρησιμοποιήσουμε εξειδικευμένο προσωπικό εγκατάστασης εξοπλισμού και έμπειρους τεχνικούς ήχου.

Εξισορροπώντας τις χωροταξικές ατέλειες διασφαλίζεται ήχος ποιότητας, καθαρός, ευχάριστος, με σωστή διασπορά στο χώρο χωρίς σημεία με κενά, εκτός από κάποια επιλεγμένα σημεία, όπου απαιτείτε χαμηλότερη στάθμη, με δυνατότητα να ρυθμίζουμε τις χροιές και τις εντάσεις κάθε μονάδας ξεχωριστά αποκτώντας έτσι ένα πολύ σοβαρό πλεονέκτημα στην ομοιογένεια του ήχου σε όλο τον χώρο και κρυφά ηχεία για διάχυση της μουσικής σε κάθε γωνιά.

Όλα τα ηχοσυστήματα της EKDILOSIS event production αποτελούνται από ηχεία, κονσόλες ήχου και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αποδίδοντας παράλληλα με την ένταση και την ανάλογη ποιότητα ήχου.

  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ

  Δείτε μερικές από τις παραγωγές εκδηλώσεων που αναλάβαμε με επιτυχία:

  Οι πελάτες, μας επιλέγουν για την μεγαλύτερη συλλογή ενοικίασης εξοπλισμού στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για την εμπειρία μας στην οργάνωση εκδηλώσεων με 20+ έτη στο ιστορικό μας.

  Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες για:

  ΗΧΟΣ
  ΦΩΣ