Φωτισμοί μιας εκδήλωσης που ξεχωρίζουν για την φινέτσα τους !

Οι φωτισμοί μιας εκδήλωσης ή ενός γάμου είναι κάτι που χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία της Ekdilosis event production από το 1999.

Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης της η εταιρία επένδυσε στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ποιοτικών εκδηλώσεων που ξεχωρίζουν για την φωτιστική τους φινέτσα.

Φωτισμοί σε εκδηλώσεις γάμων, φωτισμοί σε διάφορα μεγάλα events, αλλά και το φωτισμό σε θέατρα, συναυλίες και ένα πλήθος άλλων εφαρμογών.

Mε τις πιο κατάλληλες προτάσεις φωτισμού η Ekdilosis event production ανταποκρίνεται στις σύγχρονες παρουσιάσεις με ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες.

Σχεδιασμοί ώστε να δημιουργηθεί ένα κομψό και ατμοσφαιρικό περιβάλλον με ένα εντυπωσιακό σύστημα φωτιστικών effects, το οποίο μέσα από τις μοναδικές του ιδιότητες, προσδίδει ιδιαιτέρως θεαματικά αποτελέσματα σε μικρές ή μεγάλες παραγωγές.

Σε κλειστό ή υπαίθριο χώρο, αναδεικνύουμε αποτελεσματικά το σύνολο μιας εκδήλωσης όσο απαιτητικές και εάν είναι οι συνθήκες και τα σενάρια φωτισμού που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Μοναδικά σενάρια φωτισμού

Βασική μας θέση και στόχος είναι: η δημιουργία μίας λειτουργικής εκδήλωσης αποκλειστικά σχεδιασμένη για σας.

Με μοντέρνο φωτισμό συνδυασμένο με την κατάλληλη μουσική προσφέροντας στον διοργανωτή όπως και στους καλεσμένους,την ίδια ικανοποίηση.

Ο σχεδιασμός του φωτισμού εκδηλώσεων ή γάμων μπορεί να λειτουργήσει ως ανεξάρτητη παροχή ή να ενσωματωθεί σε μία σύνθετη παροχή εκδήλωσης.

Κατηγορίες φωτιστικής υποστήριξης:

  • lighting show σε παρουσιάσεις και τελετές απονομής βραβείων
  • αρχιτεκτονικός φωτισμός κτηρίων και αρχαιολογικών χώρων
  • φωτισμός συναυλιών
  • φωτισμοί επιδείξεων μόδας
  • φωτισμοί εκδήλωσης γάμων
  • φωτισμοί πολιτιστικών εκδηλώσεων

Μεμονωμένες ή συνδυαστικές υπηρεσίες

Παρακάτω μπορείτε να δείτε υπηρεσίες που μπορούν να είναι χρήσιμες και στην δική σας εκδήλωση.

Μεμονωμένες ή σε συνδυασμό υποστηρίζουν κάθε σας προσπάθεια για μια πετυχημένη διοργάνωση.

Δημιουργούμε τις ιδανικές συνθήκες ώστε να υλοποιήσετε την εκδήλωση, την δεξίωση ή το πάρτι σας με απόλυτη επιτυχία.

Μουσικές υπηρεσίες

Μπορείτε να τις δείτε στα παρακάτω links

Φωτισμοί εκδήλωσης & επιπλέον εξοπλισμός 

Μπορείτε να τον δείτε στα παρακάτω links

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη που σας προσφέρουμε καθώς υποστηρίζουμε και ελέγχουμε τεχνικά την εκδήλωση σας σε όλες τις φάσεις της.

Τεχνική υποστήριξη σε όλες τις υπηρεσίες εκδηλώσεων που θα επιλέξετε, μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

Είμαστε στην διάθεση σας να συνεργαστούμε για την επόμενη σημαντική σας στιγμή.

Οι συνεργάτες της Ekdilosis event production με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των εκδηλώσεων θα σας ενημερώσουν για όλες τις υπηρεσίες της εταιρίας με λεπτομέρειες και διευκρινήσεις ώστε να επιλέξετε την σωστή υπηρεσία για την εκδήλωση σας.

Από το 1999 η Ekdilosis event production φροντίζει για το σχεδιασμό εκδηλώσεων, το προσωπικό και την εκτέλεση τους.

Μια εταιρία που υποστηρίζει το ρόλο της και τον αντίκτυπο που έχουν οι υπηρεσίες εκδηλώσεων που σας παρέχει στην επιτυχία μιας εκδήλωσης.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με το επόμενο σημαντικό σας γεγονός, εμπιστευτείτε μας.

Γνωρίστε όλα τα προϊόντα & τις υπηρεσίες της EKDILOSIS event production

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες για τους φωτισμούς εκδηλώσεων αλλά & για τις συνολικές υπηρεσίες της εταιρεία παραγωγής εκδηλώσεων δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο :

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας !