Φωτισμός του θεαγενείου αντικαρκινικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης παρουσιάστηκε ο φωτισμός του θεαγενείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης από τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» Θεσσαλονίκης.

Μετά την εντυπωσιακή φωταγώγηση του Μεγάρου μουσικής Θεσσαλονίκης, του Λευκού πύργου Θεσσαλονίκης ακολούθησε ο φωτισμός του Θεαγενείου νοσοκομείου σε συνεργασία με την Ekdilosis event production για ακόμα μία χρονιά .

Οκτώβριος ο μήνας κατά του Καρκίνου του Μαστού.       

Ο φωτισμός των διαφόρων κτηρίων εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα δράσης και τις ενημερωτικές εκστρατείες που έχουν προγραμματιστεί παγκοσμίως.

Στόχος της είναι η συνεχής ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού για την ζωτικής σημασίας, έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη που σας προσφέρουμε ως εταιρία καθώς υποστηρίζουμε και ελέγχουμε τεχνικά την εκδήλωση σας σε όλες τις φάσεις της.

Τεχνική υποστήριξη σε όλες τις υπηρεσίες μιας εκδήλωσης, μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της ekdilosis event production.

Είμαστε στην διάθεση σας να συνεργαστούμε για την επόμενη σημαντική σας στιγμή.

Οι συνεργάτες της ekdilosis event production με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των εκδηλώσεων και την υπηρεσία που αφορά τους φωτισμούς κτιρίου.

Ο φωτισμός του θεαγενείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, ο φωτισμός του Λευκού πύργου και ο φωτισμός του Μεγάρου μουσικής Θεσσαλονίκης είναι μερικά από τα έργα φωτισμού που έχουμε αναλάβει.

Θα σας ενημερώσουν για όλες τις υπηρεσίες της εταιρίας με λεπτομέρειες και διευκρινήσεις ώστε να επιλέξετε την σωστή υπηρεσία για την εκδήλωση σας.

Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο:

τηλ: +30 2310-300886 ή να μας γράψετε στο

e-mail: [email protected]

Από το 1999 φροντίζουμε για τον άρτιο σχεδιασμό εκδηλώσεων, το προσωπικό και την εκτέλεση τους.

Μια εταιρία που υποστηρίζει το ρόλο της και τον αντίκτυπο που έχουν οι υπηρεσίες της στην επιτυχία μιας εκδήλωσης.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με την εκδήλωσή σας, εμπιστευτείτε μας

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας