Ο φωτισμός εκδηλώσεων & γάμων

Ο φωτισμός εκδήλωσης των κοινωνικών ή εταιρικών γεγονότων είναι μια ξεχωριστή υπηρεσία που σας προσφέρει η EKDILOSIS event production.

Δημιουργώντας εντυπωσιακά σκηνικά φωτισμού, με ιδιαίτερα ντεκόρ, σας βοηθάμε να κερδίσετε τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας εικόνα.

Καθώς υποδέχεστε τους καλεσμένους σας σ’ ένα όμορφα φωτισμένο χώρο, έχετε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη εκδήλωση.

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΑΣ

Ο φωτισμός μπορεί να ενσωματωθεί μέσα σε ένα συνδυασμό υπηρεσιών, προσφέροντας στο σύνολο της κάθε εκδήλωσης, μια ολοκληρωμένη εφαρμογή φωτισμού εκδήλωσης, με ιδιαίτερα θεαματικά αποτελέσματα.

Επιλέξτε ανάμεσα στα σενάρια φωτιστικής διαμόρφωσης και φωτιστικής διακόσμησης που έχουμε να σας προτείνουμε.

Επιλέξτε το σενάριο φωτισμού που να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, που θα συμπληρώσει την διακόσμηση της εκδήλωση σας σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

Αναμφισβήτητο είναι ότι ο ιδανικός φωτισμός εκδήλωσης συνεισφέρει στην δημιουργία ιδανικών συνθηκών και ταυτόχρονα στην επιτυχία της.

Με πάνω από 25 χρόνια τεχνογνωσία και εμπειρία έχουμε φωτίσει κοινωνικές & εταιρικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη που σας προσφέρουμε ως εταιρία καθώς υποστηρίζουμε και ελέγχουμε τεχνικά την εκδήλωση σας σε όλες τις φάσεις της.

Τεχνική υποστήριξη σε όλες τις υπηρεσίες μιας εκδήλωσης, μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της ekdilosis event production.

Είμαστε στην διάθεση σας να συνεργαστούμε για την επόμενη σημαντική σας στιγμή.

Οι συνεργάτες της ekdilosis event production με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των εκδηλώσεων και την υπηρεσία που αφορά τον φωτισμό εκδηλώσεων.

Θα σας ενημερώσουν για όλες τις υπηρεσίες της εταιρίας με λεπτομέρειες και διευκρινήσεις ώστε να επιλέξετε την σωστή υπηρεσία για την εκδήλωση σας.

Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο:

τηλ: +30 2310-300886 ή να μας γράψετε στο

e-mail: [email protected]

Από το 1999 φροντίζουμε για τον άρτιο σχεδιασμό εκδηλώσεων, το προσωπικό και την εκτέλεση τους.

Μια εταιρία που υποστηρίζει το ρόλο της και τον αντίκτυπο που έχουν οι υπηρεσίες της στην επιτυχία μιας εκδήλωσης.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με την εκδήλωσή σας, εμπιστευτείτε μας

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας