Εξέδρα εκδήλωσης συλλόγου, σχολείου, ιδρύματος

Εξέδρες εκδηλώσεων συλλόγων κατάλληλες να φιλοξενήσουν μικρές ή μεγάλες γιορτές, παραστάσεις, αθλητικές δραστηριότητες.

εξέδρες εκδηλώσεων

εξέδρες εκδηλώσεων συλλόγων

Ομιλίες, μουσικές συναυλίες, πολιτιστικές παραστάσεις χορευτικών και θεατρικών συλλόγων καθώς και παιδικές θεατρικές παραστάσεις και αποφοιτήσεις.

Όλες οι κατασκευές εξεδρών είναι κατάλληλες ώστε να τοποθετηθούν τόσο σε κλειστό όσο και σε ανοιχτό χώρο.

Μπορούν να δημιουργηθούν κατασκευές ειδικά διαμορφωμένες για εκδηλώσεις στην αμμουδιά αλλά και στον εσωτερικό χώρο μίας πισίνας για την πραγματοποίηση μίας επίδειξης μόδας, μίας παρουσίασης ή για να διαμορφωθεί ο χώρος της πισίνας σαν πίστα χορού.

Εξέδρες πολιτιστικών εκδηλώσεων

εξέδρα εκδήλωσης συλλόγου

Τεχνικά χαρακτηριστικά των εξεδρών:

Με αντιολισθητικό πάτωμα, δυνατότητα αυξομείωσης του ύψους σκάλες ανόδου -καθόδου, κάγκελο στήριξης καθώς και περιμετρικά ντύσιμο της εξέδρας από μαύρο ή λευκό πανί, σας εξασφαλίζει το τελικό αποτέλεσμα που θα ξεχωρίζει για την στιλάτη εμφάνιση της!

Επιπλέον παροχές μαζί με την εξέδρα εκδήλωσης..

Η κάθε εξέδρα εκδήλωσης συλλόγου  μπορεί να συνδυαστεί με τις έξτρα παροχές που σας προσφέρει η εταιρεία EKDILOSIS event production και είναι:

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης σας τόσο για την εξέδρα εκδήλωσης συλλόγου όσο και για την όποια επιπλέον παροχή υπηρεσίας συνδυάζεται, μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

Προσφέρουμε  λύσεις στις εκδηλώσεις με την καλύτερη απόδοση ποιότητας-τιμής.

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για την παραπάνω παροχή: εξέδρες εκδηλώσεων συλλόγων, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ:

+30 2310-300886 ή να μας γράψετε στο

e-mail:[email protected]

Έμπειρο προσωπικό από τον χώρο των εκδηλώσεων, εξειδικευμένοι στην συγκεκριμένη παροχή θα σας βοηθήσουν στην πιο κατάλληλη επιλογή για την δική σας εκδήλωση με λύσεις και εναλλακτικές προτάσεις.

θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.