Τηλεοράσεις εκκλησιών για την κάλυψη μυστηρίων

Η λύση για να δούνε όλοι την τελετή σας στην εκκλησία: Τηλεόραση τελετής μυστηρίου από την Ekdilosis event production.

Η αγωνία σε όσους έχουν προγραμματίσει κάποιο μυστήριο το φετινό καλοκαίρι είναι μεγάλη διότι & τα μυστήρια δεν θα μείνουν ανεπηρέαστα.

Δεδομένου ότι πρέπει εντός εκκλησίας αλλά και εκτός να τηρούνται συγκεκριμένες αποστάσεις, για την ασφάλεια των καλεσμένων σας η Ekdilosis event production σας προτείνει:

την χρήση τηλεοράσεων όπου όλοι οι καλεσμένοι σας με ασφάλεια θα μπορέσουν να απολαύσουν το μυστήριο.

Και με ποιο τρόπο μπορεί να γίνει αυτό ?

Σας δίνουμε την λύση στα ερωτήματα τύπου: Πώς όμως θα γίνονται οι γάμοι και οι βαπτίσεις τώρα; Με πιο τρόπο θα παρακολουθήσουν όλοι οι καλεσμένοι σας το μυστήριο ?  :

Με την βιντεοσκόπηση της τελετής μέσω της χρήσης κάμερας και την δυνατότητα σε κάποιον να παρακολουθήσει απευθείας το μυστήριο από τις οθόνες τηλεοράσεις και εκτός του ναού. 

Tώρα όλοι οι καλεσμένοι σας, ανεξαρτήτου αριθμού, θα μπορέσουν να δούνε τον γάμο ή την βάπτιση σας μέσα αλλά και έξω από τον ναό.

Κορονοϊός: Έτσι θα γίνονται οι γάμοι και οι βαπτίσεις το καλοκαίρι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για την τηλεόραση τελετής μυστηρίου αλλά & για κάθε άλλη υπηρεσία μας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο:

τηλ: 2310-300886 ή να μας γράψετε στο

e-mail: ekdilosis@ekdilosis.gr

θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.

τηλεοράσεις εκκλησιών

τηλεόραση τελετής μυστηρίου

Η Ekdilosis event production διαθέτει ενοικιάσεις ηχητικών και μικροφώνων για να σας προσφέρουμε ένα πλήρες κάλυψης της εκδήλωσης σας.

Την κάλυψη του προαυλίου χώρου με τέντες στην περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών ή ενός καύσωνα.

Την μουσική κάλυψη της τελετής σας με βιολιά ή ένα σαξοφωνίστα, κατά την προσέλευση των καλεσμένων σας & μετά την λήξη της τελετής.

Την χρήση εξέδρας τέλεσης μυστηρίου

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης σας τόσο για τις τηλεοράσεις εκδηλώσεων όσο και τις υπόλοιπες υπηρεσίες-παροχές που σας παρέχουμε μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.