ενοικίαση τηλεοράσεων στην δ.ε.θ

Θέλετε την ενοικίαση τηλεοράσεων στην δεθ για την διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης 2019? Μπορείτε να την προμηθευτείτε από την Ekdilosis event production.Είναι ένα σίγουρο και επιτυχημένο μέσο προβολής.

Την ενοικίαση τηλεοράσεων δεθ -διεθνή έκθεση θεσσαλονίκης 2019 ,σας προτείνει η Ekdilosis event production στις διαστάσεις των 42″, 50″, 55», 60″  κατάλληλες να εξυπηρετήσει κάθε διαφημιστική ανάγκη και προωθητική ενέργεια.

Προβάλλοντας ενημερωτικό υλικό σε εικόνες ή βίντεο σε full HD ή 4κ, σε συνέδρια, εκθέσεις κλαδικές ή διεθνής,κοινωνικές ή εταιρικές εκδηλώσεις με πολλαπλές δυνατότητες εγκατάστασης όπως σε επιτοίχιες βάσεις, σε απλές τοποθετήσεις,αλλά και σε βάσεις-στάντ με ρυθμισμένο ύψος από 1,80μ έως και τα 2,00 μέτρα.

Πάντοτε η ενοικίαση τηλεοράσεων συνοδεύετε αυτόματα και από την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη καθ όλη την διάρκεια της διεθνούς εκθέσεως Θεσσαλονίκης

ενοικίαση τηλεοράσεων & επιπλέον παροχές για την δεθ

Εκτός από την ενοικίαση τηλεοράσεων η EKDILOSIS event production σας δίνει την δυνατότητα υποστήριξης και με επιπλέον επιλογές όπως είναι η κατασκευή περιπτέρων εκθέσεων,τον  φωτισμός της κατασκευής περιπτέρου,την ηχητική κάλυψη,τα έπιπλα,τα ειδικά πατώματα,τον διακοσμητικός φωτισμός, ολοκληρώνοντας την παροχή μας από τις παρελκόμενες υπηρεσίες μας.