ΝΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

   

Μία ποιοτική,όσο και ολοκληρωμένη λύση εκδηλώσεων

22/09/2017

Μία ποιοτική,όσο και ολοκληρωμένη λύση εκδηλώσεων

Μία ποιοτική,όσο και ολοκληρωμένη λύση εκδηλώσεων Στην εταιρεία εκδηλώσεων Ekdilosis event production για περισσότερο από 27 χρόνια στηρίζουμε την κάθε σας προσπάθεια εστιασμένοι αποκλειστικά σε μια ολοκληρωμένη παροχή,σε ένα κοινό στόχο που να συνάδει όχι μόνο με το προφίλ της εταιρείας ή του ιδιώτη αλλά και με το κοινό-στόχο στο οποίο απευθύνεστε. Με πρωτότυπα ή και καινοτόμα σενάρια εκδηλώσεων,δημιουργούμε εκδηλώσεις που προκαλούν αίσθηση,επηρεάζουν θετικά τους καλεσμένους σας,ξαφνιάζετε ευχάριστα....

περισσότερα...

Επαγγελματικά συστήματα ήχου & φωτισμού

21/09/2017

Επαγγελματικά συστήματα ήχου & φωτισμού

Με τις μικροφωνικές καλύψεις σε συνέδρια και εταιρικές εκδηλώσεις,σε ιερούς ναούς,σε εγκαίνια καταστημάτων,σε live εμφανίσεις μουσικών ορχηστρών και συγκροτημάτων αλλά και στις μικροφωνικές ανάγκες μίας γαμήλιας εκδήλωσης,σας εξοπλίζει η Ekdilosis event production,πιστοποιώντας ότι οι παροχές μας είναι ανάλογες των απαιτήσεων σας και είναι πάντα κατάλληλες να καλύπτουν πολλές και διαφορετικές εφαρμογές.

περισσότερα...

Ο Φωτισμός στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

31/07/2017

Ο Φωτισμός στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Ο Φωτισμός στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος 'Ενα ολοκληρωμένο σύστημα φωτισμού έχει σχεδιαστεί από τους συμβούλους-φωτιστές της Ekdilosis event production,προσφέροντας στους καλεσμένους της εκδήλωση σας κατάλληλο φωτισμό σε όλη την διάρκεια της βραδιάς. Χρησιμοποιώντας πάντα νέα και πρωτότυπα φωτιστικά σενάρια,εναέρια,στατικά ή επιδαπέδια η ομάδα της EKDILOSIS καταφέρνει να παράγει τους κατάλληλους συνδυασμούς χρωμάτων και να δημιουργεί ομαλές εναλλαγές αυτών,ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ !fotismos gamou Οι καλεσμένοι σας μπορούν να θαυμάσουν το φαντασμαγορικά φωτισμένο χώρο σας που έχει σχεδιαστεί και δημιουργηθεί αποκλειστικά για σας! Διαμορφωμένες όλες οι πλευρές του χώρου χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν φωτιστικά εφφέ για απογευματινές και βραδινές εκδηλώσεις δημιουργώντας ένα καταπληκτικό χώρο διασκέδασης. Ο σωστός φωτισμός μιας εκδήλωσης μπορεί να γίνει ένα πανίσχυρο μέσο που θα χαράξει μια δυνατή εμπειρία στη μνήμη των καλεσμένων σας.

περισσότερα...

26/12/2016

Γαμήλια δεξίωση στο κτήμα μυρωνίδη

ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΊΩΣΗ ΚΤΗΜΑ ΜΥΡΩΝΙΔΗ Ο σχεδιασμός του φωτισμού γαμήλιας δεξίωση στο κτήμα ΜΥΡΩΝΙΔΗ γίνετε πάντοτε με γνώμονα την φινέτσα και το ύψος που θέλετε εσείς να παρουσιάζει η εκδήλωση σας, δημιουργώντας θεματικές ενότητες που διαφοροποιούν το χώρο και τον καθιστούν μοναδικό, μακράν από την όποια σύγκριση-αξίζει να προσέξει κανείς την διαφοροποίηση που υφίσταται ο χώρος,κοιτώντας τον πριν αλλά και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης-κάνοντας την φωτιστική διαμόρφωση του χώρου μια από τις επωφελέστερες γαμήλιες υπηρεσίες στην δεξίωση σας. https://www.youtube.com/watch?v=y4OqmWbCsXw

περισσότερα...

21/12/2016

Γάμος στο κτήμα Μυρωνίδη

Σε μίας διοργάνωση γαμήλιας δεξίωσης στο κτήμα Μυρωνίδη όλες οι παροχές της EKDILOSIS event production δημιουργήθηκαν κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετήσουν κάθε ιδιαίτερη ανάγκη και επιθυμίας σας βοηθώντας σας να κάνετε πράξη τα σχέδια σας,έχοντας πάντα πολλές ποιοτικές επιλογές σε μουσικές προτάσεις,εξοπλισμός εκδηλώσεων, αλλά και σε συνολικές παραγωγές,με την υποστήριξη ενός εξειδικευμένου προσωπικού,ώστε να επιτυνχάνετε τον απώτερο στόχο: η γαμήλια δεξίωση να έχει να ένα αποτέλεσμα άψογο αισθητικά αλλά συνχρόνως να είναι και μία ολοκληρωμένη παροχή που θα ξεχωρίζει για την λαμπρότητα της.

περισσότερα...