ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

   

21/12/2016

Γάμος στο κτήμα Μυρωνίδη

Σε μίας διοργάνωση γαμήλιας δεξίωσης στο κτήμα Μυρωνίδη όλες οι παροχές της EKDILOSIS event production δημιουργήθηκαν κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετήσουν κάθε ιδιαίτερη ανάγκη και επιθυμίας σας βοηθώντας σας να κάνετε πράξη τα σχέδια σας,έχοντας πάντα πολλές ποιοτικές επιλογές σε μουσικές προτάσεις,εξοπλισμός εκδηλώσεων, αλλά και σε συνολικές παραγωγές,με την υποστήριξη ενός εξειδικευμένου προσωπικού,ώστε να επιτυνχάνετε τον απώτερο στόχο: η γαμήλια δεξίωση να έχει να ένα αποτέλεσμα άψογο αισθητικά αλλά συνχρόνως να είναι και μία ολοκληρωμένη παροχή που θα ξεχωρίζει για την λαμπρότητα της.

περισσότερα...

Εξοπλισμός εκδηλώσεων εταιριών

20/12/2016

Εξοπλισμός εκδηλώσεων εταιριών

Μία από τις εξαιρετικές δυνατότητες της Ekdilosis events services είναι η δυνατότητα των πολλών συνδυαζόμενων υπηρεσιών που σας προσφέρουμε μέσω μίας απλής προσφοράς.Μπορείτε να βρείτε την πίστα χορού του γάμου σας μαζί με τον φωτισμό και τα πυροτεχνήματα της εκδήλωσης,την μουσική ορχήστρα μαζί με την ηχητική τους κάλυψη,την τέντα μιας εκδήλωσης μαζί με το κουαρτέτο εγχόρδων για την εκκλησία ή τον χώρο της δεξίωσης.

περισσότερα...

ΣΑΞΟΦΩΝΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΜΗΛΙΑ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

15/11/2016

ΣΑΞΟΦΩΝΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΜΗΛΙΑ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΑΣ ? Η συνεισφορά ενός σαξοφωνίστα στην γαμήλια μουσική της εκδήλωση είναι μεγάλη διότι δημιουργεί ένα εμπνευσμένο μουσικό πρόγραμμα που θα συμβάλλει και θα αναδείξει μοναδικά την γαμήλια εκδήλωση σας. Κοινός μας στόχος είναι η επιλογή σας να προκαλέσει αίσθηση,να επηρεάσετε ευχάριστα τους καλεσμένους σας.Η μουσική του σαξοφώνου είναι ικανή να ταξιδέψει τους καλεσμένους σας μ' επιλογές από γνώριμα jazz,latin και pop ακούσματα ώστε να δημιουργηθεί το πρώτο βήμα για μια επιτυχημένη εκδήλωση,όχι μόνο διότι μπορεί να ξυπνήσει διάφορα μουσικά συναισθήματα,αλλά και να βοηθήσει στην δημιουργία μίας ευχάριστης διάθεσης στους καλεσμένους σας.

περισσότερα...

Μικροφωνική κάλυψη εταιρκών και κοινωνικών εκδηλώσεων

07/10/2015

Μικροφωνική κάλυψη εταιρκών και κοινωνικών εκδηλώσεων

Μικροφωνική εγκατάσταση εκδήλωσηςekdilosis events services sound Η μικροφωνική εγκατάσταση είναι μια από της πιo συνηθισμένες υπηρεσίες μίας εκδήλωσης που θα χρειαστεί κανείς,άσχετα από το μέγεθος μίας παραγωγή εταιρικού ή κοινωνικού χαρακτήρα.

περισσότερα...

Διοργάνωση και υλοποίηση εκδήλωσης

05/10/2015

Διοργάνωση και υλοποίηση εκδήλωσης

Με συνεχή παρουσία στην διοργάνωση και υλοποίηση εκδηλώσεων από το 1989,η EKDILOSIS event production συνεχίζει να σας προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες ψυχαγωγίας συνδιασμένες πάντα με τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό,σχεδιάζοντας πρωτότυπες παρουσιάσεις δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες ώστε να υλοποιήσετε με επιτυχία την κάθε σας ιδέα

περισσότερα...