ΝΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

   

Σαξοφωνίστας στην εκδήλωση σας!Ένα βήμα μπροστά!

02/10/2017

Σαξοφωνίστας στην εκδήλωση σας!Ένα βήμα μπροστά!

Σε ποιές εκδηλώσεις μπορεί να φανεί χρήσιμος ένας σαξοφωνίστας? Ο ιδιαίτερος μουσικός ήχος του σαξοφώνου, είτε πρόκειται για την δεξίωση μίας γαμήλιας εκδήλωσης ή μια απλή εταιρική παρουσίαση ή την διοργάνωση μίας jazz βραδιάς,πάντα μας τονίζει την διαφορετικότητα της κάθε εκδήλωσης δημιουργώντας ξεχωριστά και πρωτότυπα μουσικά σενάρια! Πάντα η συμμετοχή ενός σαξοφωνίστα έχει αυτό το μικρό ''κάτι'' που ξέρουμε ότι θα κάνει την διαφορά και θα αναδείξει μουσικά την βραδιά της εκδήλωσης.

περισσότερα...

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

29/09/2017

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ "Ποτέ δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία για να κάνεις την πρώτη εντύπωση" -Να φωτίσει με τον ξεχωριστό ρόζ φωτισμό,το χρώμα με το οποίο καθιερώθηκε διεθνώς η εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού,το διάσημο εθνικό μνημείο των 34 μέτρων με την ιδιαίτερη φυσιογνωμία,τον Λευκό Πύργο θεσσαλονίκης,το σήμα-κατατεθέν της πόλη,ανέλαβε να σχεδιάσει και να υλοποιήσει η εταιρεία EKDILOSIS event production,στα πλαίσια της ετήσιας παγκόσμιας εκστρατείας κατά του "καρκίνου του μαστού", παρουσιάζοντας,πιστεύουμε,μία ποιοτική δουλειά σ'όλα τα επίπεδα.

περισσότερα...

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ

27/09/2017

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ

Τo motto- light emotion- χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία της Ekdilosis event production από το 1999 οπότε και ιδρύθηκε η εταιρία, όσον αφορά στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ποιοτικών εκδηλώσεων που ξεχωρίζουν για την φωτιστική τους φινέτσα. Mε τις πιο κατάλληλες προτάσεις φωτισμού η EKDILOSIS event production ανταποκρίνεται στις σύγχρονες παρουσιάσεις,ώστε να δημιουργηθεί ένα κομψό και ατμοσφαιρικό περιβάλλον με ένα εντυπωσιακό σύστημα φωτιστικών effects,το οποίο μέσα από τις μοναδικές του ιδιότητες,προσδίδει ιδιαιτέρως θεαματικά αποτελέσματα σε μικρές ή μεγάλες παραγωγές,σε κλειστό ή υπαίθριο χώρο,αναδεικνύοντας αποτελεσματικά το σύνολο μιας εκδήλωσης όσο απαιτητικές και εάν είναι οι συνθήκες και τα σενάρια φωτισμού που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

περισσότερα...

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

26/09/2017

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Στην εταιρεία δημιουργίας κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων Ekdilosis event production από το 1999 στηρίζουμε την κάθε σας προσπάθεια εστιασμένοι αποκλειστικά σε μια ολοκληρωμένη παροχή,σε ένα κοινό στόχο που να συνάδει όχι μόνο με το προφίλ της εταιρείας ή του ιδιώτη αλλά και με το κοινό-στόχο στο οποίο απευθύνεστε. Με πρωτότυπα και πολλές φορές καινοτόμα σενάρια,δημιουργούμε εκδηλώσεις που προκαλούν αίσθηση,επηρεάζοντας θετικά τους καλεσμένους σας. Οι εμπειρίες μας από τις εκδηλώσεις που έχουμε δημιουργήσει και οργανώσει καταγράφονται στις παρακάτω σελίδες του site ekdilosis.gr. Εμπειρίες από το χώρο των μουσικών εκδηλώσεων έως τα συστήματα οπτικοακουστικής κάλυψης,από τον αρχιτεκτονικό φωτισμό αρχαιολογικών χώρων και ιστορικών μνημείων έως το φωτισμό εταιρικών εκδηλώσεων και γαμήλιων δεξιώσεων,από τις εξέδρες εκδηλώσεων έως τις πίστες χορού μίας γαμήλιας εκδήλωσης. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ekdilosis event production.

περισσότερα...

Ένα λαμπρό παιχνίδι με το φώς στην εκδήλωσή σας

22/09/2017

Ένα λαμπρό παιχνίδι με το φώς στην εκδήλωσή σας

Ο φωτισμός ενός γάμου είναι μια από τις σημαντικότερες γαμήλιες υπηρεσίες της EKDILOSIS event production, καθώς προσδίδει τα μέγιστα οφέλη στην εκδήλωση σας, βεβαιώνοντας ότι ο φωτισμός της δεξίωσης, η διαμόρφωση του χώρου όπου θα φιλοξενηθεί η γαμήλια εκδήλωση είναι κάτι το κυρίαρχο στο σύνολο της βραδιάς. Η Ekdilosis event production διαθέτει φωτιστικές μονάδες που μπορούν να φανούν χρήσιμες σε διάφορες εφαρμογές.Αξίζει το κόπο να γνωρίσετε όλα ταπακέτα φωτισμού που σας προτείνουμε ώστε να παρουσιάσετε μια εκπληκτική βραδιά!

περισσότερα...