ΝΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

   

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

26/09/2017


ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Στην εταιρεία δημιουργίας κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων  Ekdilosis event production από το 1999 στηρίζουμε την κάθε σας προσπάθεια εστιασμένοι αποκλειστικά σε μια ολοκληρωμένη παροχή,σε ένα κοινό στόχο που να συνάδει όχι μόνο με το προφίλ της εταιρείας ή του ιδιώτη αλλά και με το κοινό-στόχο στο οποίο απευθύνεστε.

Με πρωτότυπα και πολλές φορές καινοτόμα σενάρια,δημιουργούμε εκδηλώσεις που προκαλούν αίσθηση,επηρεάζοντας θετικά τους καλεσμένους σας.

Οι εμπειρίες μας από τις εκδηλώσεις που έχουμε δημιουργήσει και οργανώσει καταγράφονται στις παρακάτω σελίδες του site ekdilosis.gr.

Εμπειρίες από το χώρο των μουσικών εκδηλώσεων έως τα συστήματα οπτικοακουστικής κάλυψης,από τον αρχιτεκτονικό φωτισμό αρχαιολογικών χώρων και ιστορικών μνημείων έως το φωτισμό εταιρικών εκδηλώσεων και γαμήλιων δεξιώσεων,από τις εξέδρες εκδηλώσεων έως τις πίστες χορού μίας γαμήλιας εκδήλωσης.

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ekdilosis event production.


Πλήρης προϊοντική γκάμα 

Συζητώντας με τους ανθρώπους της ekdilosis event production,οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο event production και στο event management, θα σας βοηθήσουν

αναδεικνύοντας λύσεις που σίγουρα θα αναμορφώσουν την εικόνα και τις δυνατότηρες της εκδήλωσής σας:

ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΡΕΙΑΣ

Διαθέτοντας εξιδικευμένες υπηρεσίες σε ανθρώπινο δυναμικό συνδιάζοντας αυτές με τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό έχουμε την δυνατότητα σαν εταιρεία να υποστηρίζουμε διαφορετικές μορφές κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων όπως είναι οι μουσικές συναυλίεςοι γαμήλιες εκδηλώσεις,οι εταιρικές εκδηλώσεις αλλά και οποιασδήποτε άλλης μορφής εκδήλωση όπου απαιτείτε μια απροβλημάτιστη όσο και ποιοτική υποστήριξη στον σχεδιασμό,την οργάνωση και την υλοποίηση της.

Δημιουργούμε ιδανικούς συνδυασμούς μεταξύ όλων των υπηρεσιών μας,μικρές παραγωγές,όπου μπορείτε να επιλέξετε εκείνο το συνδυασμό διασκέδασης που σας ταιριάζει και είναι ανάλογος με το ύφος και το στυλ της δικής σας εκδήλωσης.

Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο site μας και να διαλέξτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες και το χαρακτήρα της δικής σας εκδήλωσης   

 

                                                                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ