ΝΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

   

Διοργανωτής και παραγωγός εκδηλώσεων

16/04/2015


Διοργανωτής και παραγωγός εκδηλώσεων

27 χρόνια ώς διοργανωτής εκδηλώσεωνdiorganosi gamilias ekdilosis porto palace hotel

Έχουν περάσει σχεδόν 27 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της EKDILOSIS  event production σαν διοργανωτής εκδηλώσεων.

Από τότε μέχρι σήμερα τόσο η ποιότητα όσο και η ποικιλία των διαθεσίμων υπηρεσιών έχουν μεγεθυνθεί κατά πολύ,ενώ έχει καταφέρει να παρουσιάσει διοργανώσεις εκδηλώσεων που ξεχώρισαν για το πρωτοποριακό σχεδιασμό,όπως και να προσαρμόζετε ακριβώς στο μέγεθος της κάθε εκδήλωσης.

Ότι και να επιλέξετε,ένα είναι το σίγουρο:Ανεξάρτητα από το είδος της εκδήλωσης ή τον προϋπολογισμό της κάθε παραγωγής η EKDILOSIS event produfction έχει μια υπηρεσία που να σας ταιριάζει.Είναι εδώ για να κάνει τις εκδηλώσεις σας ακόμη καλύτερες και πιό συναρπαστικές από ποτέ.

Η ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ...

Στην γκάμα των υπηρεσιών της EKDILOSIS event production υπάρχουν επιλογές ικανές για την κάλυψη κοινωνικών ή εταιρικών μουσικών εκδηλώσεων με ορχήστρες,μουσικά σύνολα τζάζ και κλασσικής μουσικής,χορευτικές ομάδες,djs και διασκεδαστές.

Ταυτόχρονα εξοπλίζοντας τις εκδηλώσεις με τον κατάλληλο ήχο,φωτισμό,πίστες χορού,εξέδρες,τέντες εκδηλώσεων σας δίνει την ικανότητα να αντεπεξέλθετε με επιτυχία στην κάλυψη κάθε χώρου και για οποιαδήποτε επίπεδο εκδηλώσεων.

Η Ekdilosis event production είναι μία ολοκληρωμένη λύση διοργανωτή εκδηλώσεων που φροντίζει να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις δυνατότητες της.

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην εταιρία EKDILOSIS event production στα τηλέφωνα:211 8009292 και 2310 300886.Παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων