ΝΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

   

Φωτισμοί εκδηλώσεων για εντυπωσιακές εκδηλώσεις...

06/01/2019

Φωτισμοί εκδηλώσεων για εντυπωσιακές εκδηλώσεις...

Mε τις πιο κατάλληλες προτάσεις φωτισμού για την κάθε εκδήλωση η EKDILOSIS ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις, ώστε να δημιουργηθεί ένα κομψό και ατμοσφαιρικό περιβάλλον για μικρές ή μεγάλες παραγωγές,σε κλειστό ή υπαίθριο χώρο,αναδεικνύοντας αποτελεσματικά το σύνολο μιας εκδήλωσης όσο απαιτητικές και εάν είναι οι συνθήκες και τα σενάρια φωτισμού που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

περισσότερα...

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

29/09/2017

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ "Ποτέ δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία για να κάνεις την πρώτη εντύπωση" -Να φωτίσει με τον ξεχωριστό ρόζ φωτισμό,το χρώμα με το οποίο καθιερώθηκε διεθνώς η εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού,το διάσημο εθνικό μνημείο των 34 μέτρων με την ιδιαίτερη φυσιογνωμία,τον Λευκό Πύργο θεσσαλονίκης,το σήμα-κατατεθέν της πόλη,ανέλαβε να σχεδιάσει και να υλοποιήσει η εταιρεία EKDILOSIS event production,στα πλαίσια της ετήσιας παγκόσμιας εκστρατείας κατά του "καρκίνου του μαστού", παρουσιάζοντας,πιστεύουμε,μία ποιοτική δουλειά σ'όλα τα επίπεδα.

περισσότερα...

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

26/09/2017

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Στην εταιρεία δημιουργίας κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων Ekdilosis event production από το 1999 στηρίζουμε την κάθε σας προσπάθεια εστιασμένοι αποκλειστικά σε μια ολοκληρωμένη παροχή,σε ένα κοινό στόχο που να συνάδει όχι μόνο με το προφίλ της εταιρείας ή του ιδιώτη αλλά και με το κοινό-στόχο στο οποίο απευθύνεστε. Με πρωτότυπα και πολλές φορές καινοτόμα σενάρια,δημιουργούμε εκδηλώσεις που προκαλούν αίσθηση,επηρεάζοντας θετικά τους καλεσμένους σας. Οι εμπειρίες μας από τις εκδηλώσεις που έχουμε δημιουργήσει και οργανώσει καταγράφονται στις παρακάτω σελίδες του site ekdilosis.gr. Εμπειρίες από το χώρο των μουσικών εκδηλώσεων έως τα συστήματα οπτικοακουστικής κάλυψης,από τον αρχιτεκτονικό φωτισμό αρχαιολογικών χώρων και ιστορικών μνημείων έως το φωτισμό εταιρικών εκδηλώσεων και γαμήλιων δεξιώσεων,από τις εξέδρες εκδηλώσεων έως τις πίστες χορού μίας γαμήλιας εκδήλωσης. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ekdilosis event production.

περισσότερα...

Ένα λαμπρό παιχνίδι με το φώς στην εκδήλωσή σας

22/09/2017

Ένα λαμπρό παιχνίδι με το φώς στην εκδήλωσή σας

Ο φωτισμός ενός γάμου είναι μια από τις σημαντικότερες γαμήλιες υπηρεσίες της EKDILOSIS event production, καθώς προσδίδει τα μέγιστα οφέλη στην εκδήλωση σας, βεβαιώνοντας ότι ο φωτισμός της δεξίωσης, η διαμόρφωση του χώρου όπου θα φιλοξενηθεί η γαμήλια εκδήλωση είναι κάτι το κυρίαρχο στο σύνολο της βραδιάς. Η Ekdilosis event production διαθέτει φωτιστικές μονάδες που μπορούν να φανούν χρήσιμες σε διάφορες εφαρμογές.Αξίζει το κόπο να γνωρίσετε όλα ταπακέτα φωτισμού που σας προτείνουμε ώστε να παρουσιάσετε μια εκπληκτική βραδιά!

περισσότερα...

Μία ποιοτική,όσο και ολοκληρωμένη λύση εκδηλώσεων

22/09/2017

Μία ποιοτική,όσο και ολοκληρωμένη λύση εκδηλώσεων

Μία ποιοτική,όσο και ολοκληρωμένη λύση εκδηλώσεων Στην εταιρεία εκδηλώσεων Ekdilosis event production για περισσότερο από 27 χρόνια στηρίζουμε την κάθε σας προσπάθεια εστιασμένοι αποκλειστικά σε μια ολοκληρωμένη παροχή,σε ένα κοινό στόχο που να συνάδει όχι μόνο με το προφίλ της εταιρείας ή του ιδιώτη αλλά και με το κοινό-στόχο στο οποίο απευθύνεστε. Με πρωτότυπα ή και καινοτόμα σενάρια εκδηλώσεων,δημιουργούμε εκδηλώσεις που προκαλούν αίσθηση,επηρεάζουν θετικά τους καλεσμένους σας,ξαφνιάζετε ευχάριστα....

περισσότερα...