ΝΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

   

Κοκτέϊλ κέτερινγκ γάμου,η ιδανική λύση για το μοντέρνο γάμο.

11/01/2015


Κοκτέϊλ κέτερινγκ γάμου,η ιδανική λύση για το μοντέρνο γάμο.

 

Κοκτέϊλ κέτερινγκ για γάμο 

Όλοι μας έχουμε παρευρεθεί σε κάποια εκδήλωση γάμου που θα θέλαμε περισσότερη ελευθερία στις κινήσεις μας ( να μην είμαστε δεσμευμένοι καθήμενοι σε κάποιο συγκεκριμένο τραπέζι ) και στην οποία για να μπορέσουμε ‘να χαλαρώσουμε ‘ έπρεπε να περιμένουμε να τελειώσει το υποχρεωτικό πρόγραμμα ( ταξιθεσία, σερβίρισμα , είσοδος και χαιρετισμός ζευγαριού ). Πόσο ωραία θα ήταν εάν μπαίναμε σε κάποιον χώρο με ωραία μουσική και ιδανικό φωτισμό στον οποίο θα πάμε κατευθείαν για διασκέδαση και στον οποίο θα επικρατεί ‘ χαλαρή ΄ ατμόσφαιρα !!.Τέτοια ατμόσφαιρα επικρατεί σε μια γαμήλια δεξίωση cocktail party δηλαδή ένα πάρτυ όπου όλα ( χώρος, μουσική, φαγητό ,ποτό , service , ατμόσφαιρα ) θασυνεισφέρουν στο να διασκεδάσουμε και να κράτησουμε υπέροχες αναμνήσεις από το γεγονός.


Κάνοντας μια ειδική πρόβλεψη για την ταξιθεσία των στενών συγγενών αλλά και κάποιων σημαντικών καλεσμένων θα έχουμε σκεφθεί εμείς πριν από εκείνους πως θα τους κάνουμε και αυτούς να περάσουν αξέχαστα μαζί με εμάς και όλους τους υπόλοιπους καλεσμένους .

Το φαγητό που συνοδεύει ένα κοκτέϊλ πάρτι γάμου είναι fingerfood σε χορταστικές ποσότητες και σε μεγάλη ποικιλία μιας και κάθε καλεσμένος θα μπορεί να γεύεται αυτό που του .αρέσει περισσότερο και όχι κάποιο υποχρεωτικό πιάτο που έχουν επιλέξει οι οικοδεσπότες . Τα finger food καλύπτουν όλες τις γευστικές παλέτες και συνήθως παρασκευάζονται από κρέας, λαχανικά, ψάρι, αλλαντικά, τυριά, ξηρούς καρπούς, φρούτα, όσπρια και γεμίζουν τον μπουφέ χρώματα , μυρωδιές αλλά και ποικίλες γεύσεις.

Μας δίνεται η δυνατότητα εάν επιθυμούμε να παρέχουμε από ελαφριά συνοδευτικά  για το ποτό ή το κρασί μας μέχρι και χορταστικά ορεκτικά όλα όμως σε μεγέθη εύκολα να καταναλωθούν ακόμη και όρθιοι. Τα finger food μπορούμε να τα σεβιρισθούμε σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης μιας και έχουμε την ελευθερία να ικανοποιήσουμε την όρεξη μας ότι ώρα πραγματικά επιθυμούμε .


Στις προτάσεις μας περιλαμβάνουμε και κάποια από τα πιό γνωστά cocktails όπως MargaritaMojitoCosmopolitan, Bloody MaryBellini για να δώσουμε στους καλεσμένους μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενός γαμήλιου κοκτέϊλ πάρτι .

 

>>σχετικές παροχές 

πίστα χορού,φωτισμός εκδήλωσης,Dj εκδήλωσης,τέντα εκδήλωσης, μουσική εκδήλωσης, 


Παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων,