ΝΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

   

ΠΙΣΤΕΣ ΧΟΡΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΑΜΗΛΙΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

05/11/2018


ΠΙΣΤΕΣ ΧΟΡΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΑΜΗΛΙΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΙΣΤΕΣ ΧΟΡΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΑΜΗΛΙΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

-Πίστες χορού γαμήλιων εκδηλώσεων που αντέχουν στις μεγαλύτερες  χορευτικές ‘’δοκιμασίες’’ και στις δριμύτερες ‘’επιθέσεις’’ κεφιού.

EKΔΗΛΩSΙS event production ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχυ των ολοκληρωμένων υποδομών στις διοργανώσεις γαμήλιων εκδηλώσεων τοποθετώντας  πίστες  χορού πάντοτε με ασφάλεια και καλαισθησία ώστε να γίνει το κέντρο βάρους  του δικού σας event.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΧΟΡΟΥ

Η ενοικίαση μίας πίστας χορού μπορεί να συνδυαστεί με την παρουσία ενός dj εκδήλωσης, με πυροτεχνήματα και βεγγαλικά, ή με ένα εντυπωσιακό σκηνικό, μια ολοκληρωμένη εφαρμογή φωτισμού εκδήλωσης, προσφέροντας δυνατότητες  με ιδιαίτερα θεαματικά αποτελέσματα .

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης σας τόσο για την πίστα χορού όσο και την φωτιστική κάλυψη μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

Προσφέρουμε  λύσεις στις εκδηλώσεις με την καλύτερη απόδοση ποιότητας-τιμής.

Εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για την παραπάνω παροχή δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ: 2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail: info.ekdilosis@yahoo.gr