Οργάνωση εκδηλώσεων

   

Πίστες χορού γαμήλιων εκδηλώσεων

18/07/2018

Πίστες χορού γαμήλιων εκδηλώσεων

ΠΙΣΤΕΣ ΧΟΡΟΥ ΓΑΜΗΛΙΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ -Πίστες χορού γαμήλιων εκδηλώσεων,πάντα ικανές να αντέχουν στις μεγαλύτερες χορευτικές "δοκιμασίες". Η ekdilosis event production ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχυ των ολοκληρωμένων υποδομών στις διοργανώσεις εκδηλώσεων καθώς στήνει την πίστα χορού με ασφάλεια και καλαισθησία,κάτι που την κάνει να γίνετε το κέντρο βάρους και της δική σας γαμήλιας εκδήλωσης.

περισσότερα...

Σαξοφωνίστας στην εκδήλωση σας!Ένα βήμα μπροστά!

02/10/2017

Σαξοφωνίστας στην εκδήλωση σας!Ένα βήμα μπροστά!

Σε ποιές εκδηλώσεις μπορεί να φανεί χρήσιμος ένας σαξοφωνίστας? Ο ιδιαίτερος μουσικός ήχος του σαξοφώνου, είτε πρόκειται για την δεξίωση μίας γαμήλιας εκδήλωσης ή μια απλή εταιρική παρουσίαση ή την διοργάνωση μίας jazz βραδιάς,πάντα μας τονίζει την διαφορετικότητα της κάθε εκδήλωσης δημιουργώντας ξεχωριστά και πρωτότυπα μουσικά σενάρια! Πάντα η συμμετοχή ενός σαξοφωνίστα έχει αυτό το μικρό ''κάτι'' που ξέρουμε ότι θα κάνει την διαφορά και θα αναδείξει μουσικά την βραδιά της εκδήλωσης.

περισσότερα...

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

29/09/2017

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Το φωτισμό του διάσημου εθνικού μνημείου των 34 μέτρων με την ιδιαίτερη φυσιογνωμία,του Λευκού Πύργου θεσσαλονίκης,ανέλαβε να σχεδιάσει και να το διάσημο μνημείο φωτισμένο από την EKDILOSIS event productionυλοποιήσει η εταιρεία EKDILOSIS event production στα πλαίσια της παγκόσμιας εκστρατείας κατά τουκαρκίνου του μαστού,παρουσιάζοντας,πιστεύουμε,μία ποιοτική

περισσότερα...

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ

27/09/2017

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ

Τo motto- light emotion- χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία της Ekdilosis event production από το 1999 οπότε και ιδρύθηκε η εταιρία, όσον αφορά στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ποιοτικών εκδηλώσεων που ξεχωρίζουν για την φωτιστική τους φινέτσα. Mε τις πιο κατάλληλες προτάσεις φωτισμού η EKDILOSIS event production ανταποκρίνεται στις σύγχρονες παρουσιάσεις,ώστε να δημιουργηθεί ένα κομψό και ατμοσφαιρικό περιβάλλον με ένα εντυπωσιακό σύστημα φωτιστικών effects,το οποίο μέσα από τις μοναδικές του ιδιότητες,προσδίδει ιδιαιτέρως θεαματικά αποτελέσματα σε μικρές ή μεγάλες παραγωγές,σε κλειστό ή υπαίθριο χώρο,αναδεικνύοντας αποτελεσματικά το σύνολο μιας εκδήλωσης όσο απαιτητικές και εάν είναι οι συνθήκες και τα σενάρια φωτισμού που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

περισσότερα...

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

26/09/2017

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Στην εταιρεία δημιουργίας κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων Ekdilosis event production από το 1999 στηρίζουμε την κάθε σας προσπάθεια εστιασμένοι αποκλειστικά σε μια ολοκληρωμένη παροχή,σε ένα κοινό στόχο που να συνάδει όχι μόνο με το προφίλ της εταιρείας ή του ιδιώτη αλλά και με το κοινό-στόχο στο οποίο απευθύνεστε. Με πρωτότυπα και πολλές φορές καινοτόμα σενάρια,δημιουργούμε εκδηλώσεις που προκαλούν αίσθηση,επηρεάζοντας θετικά τους καλεσμένους σας. Οι εμπειρίες μας από τις εκδηλώσεις που έχουμε δημιουργήσει και οργανώσει καταγράφονται στις παρακάτω σελίδες του site ekdilosis.gr. Εμπειρίες από το χώρο των μουσικών εκδηλώσεων έως τα συστήματα οπτικοακουστικής κάλυψης,από τον αρχιτεκτονικό φωτισμό αρχαιολογικών χώρων και ιστορικών μνημείων έως το φωτισμό εταιρικών εκδηλώσεων και γαμήλιων δεξιώσεων,από τις εξέδρες εκδηλώσεων έως τις πίστες χορού μίας γαμήλιας εκδήλωσης. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ekdilosis event production.

περισσότερα...