ΝΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

   

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ

19/03/2019

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ

Κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων,ειδικά χωροδικτυώματα-τράσες ώστε να κατασκευάσουμε και το πιο σύνθετο εκθεσιακό περίπτερο,περίπτερα διαφημιστικών εκδηλώσεων εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου,σε ελάχιστο χρόνο,συνοδευόμενα πάντα από τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να καλύψει την οποιαδήποτε εκδήλωση τονίζοντας την με τον πιό λαμπρό τρόπο.

περισσότερα...

Εξειδικευμένες υπηρεσίες φωτισμού εκδηλώσεων

18/03/2019

Εξειδικευμένες υπηρεσίες φωτισμού εκδηλώσεων

Δημιουργικότητα και φαντασία στον φωτισμό μιας εκδήλωσης... Χρησιμοποιήστε πρωτότυπα ή και καινοτόμα σενάρια φωτισμού.Στόχος σας άλλοστε είναι να προκαλέσετε αίσθηση,να επηρεάσετε θετικά τους καλεσμένους,να ξαφνιάσετε... Ένας ιδιαίτερος φωτισμός,ασυνήθιστος,μπορεί να δημιουργήσει μια "ατμόσφαιρα" μυστηρίου και να βοηθήσει τους καλεσμένους να συνδυάσουν,να νιώσουν γενικότερα την έννοια της εκδήλωσης σας.Σε κάθε περίπτωση,τα μυστικά για την αποτελεσματική χρήση του φωτισμού σε μια εκδήλωση είναι η δημιουργικότητα και η φαντασία.

περισσότερα...

ΠΙΣΤΑ ΧΟΡΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΑΜΟΥ

31/01/2019

ΠΙΣΤΑ ΧΟΡΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΑΜΟΥ

ΠΙΣΤΑ ΧΟΡΟΥ ΓΑΜΟΥekdilosis events services.pista xorou Χορέψτε άνετα τους παραδοσιακούς,disco,latin χορούς,αλλά και τις παραδοσιακές ζεϊμπεκίες σας σε μια αντιολισθητική πίστα χορού,κατάλληλη να εξυπηρετήσει κάθε είδος μουσική εκδήλωση,σε όποια διάσταση επιθυμείτε,ικανή να τοποθετηθεί σε ένα κλειστό ή ανοιχτό χώρο.Μήν σας αποσχολεί η κλίση ή οι τυχόν ανωμαλίες στο έδαφος που μπορεί να συναντήσετε αλλά και η πιθανότητα να γίνει το πάρτι σας σε μια αμμουδιά.Μια αξιόπιστη λύση πάντα υπάρχει ώστε να σας παραδώσουμε τις ιδανικές συνθήκες για να διασκεδάσετε εσείς και οι καλεσμένοι σας.

περισσότερα...

Πολυμορφικές εξέδρες εκδηλώσεων,εξέδρες για κάθε εκδήλωση..

25/01/2019

Πολυμορφικές εξέδρες εκδηλώσεων,εξέδρες για κάθε εκδήλωση..

Εξέδρες για κάθε εκδήλωση... Εξέδρες εκδηλώσεων,με άνεση στην διαμόρφωση του σχήματος και του ύψους,με δυνατότητα τοποθέτησης σε κάθε χώρο εσωτερικό ή εξωτερικό,ικανές να αντέξουν και στις μεγαλύτερες... "δοκιμασίες", μπορείτε να προμηθευτείτε απο την EKDILOSIS event production

περισσότερα...

Ενοικιάσεις τηλεοράσεων για έκθεση ZOOTECHNIA 2019

15/01/2019

Ενοικιάσεις τηλεοράσεων για έκθεση ZOOTECHNIA 2019

Η ενοικίαση οθονών τηλεόρασης LCD ή LED από την Ekdilosis event production για την έκθεση ZOOTECHNIA 2019,στις διαστάσεις των 42",50",55'',60" είναι μια διαφημιστική πρόταση,ένα γρήγορο μέσο προβολής κατάλληλο να εξυπηρετήσει κάθε διαφημιστική ανάγκη και προωθητική ενέργεια,προβάλλοντας ενημερωτικό υλικό εικόνες ή βίντεο σε full HD,σε συνέδρια,εκθέσεις κλαδικές ή διεθνής,κοινωνικές ή εταιρικές εκδηλώσεις με πολλαπλές δυνατότητες εγκατάστασης όπως σε επιτοίχιες βάσεις,σε απλές τοποθετήσεις,αλλά και σε βάσεις-στάντ με ρυθμισμένο ύψος από 1,80μ έως και τα 2,00 μέτρα

περισσότερα...