Οργάνωση εκδηλώσεων

   

Πίστες χορού γαμήλιων εκδηλώσεων

18/07/2018

Πίστες χορού γαμήλιων εκδηλώσεων

ΠΙΣΤΕΣ ΧΟΡΟΥ ΓΑΜΗΛΙΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ -Πίστες χορού γαμήλιων εκδηλώσεων,πάντα ικανές να αντέχουν στις μεγαλύτερες χορευτικές "δοκιμασίες". Η ekdilosis event production ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχυ των ολοκληρωμένων υποδομών στις διοργανώσεις εκδηλώσεων καθώς στήνει την πίστα χορού με ασφάλεια και καλαισθησία,κάτι που την κάνει να γίνετε το κέντρο βάρους και της δική σας γαμήλιας εκδήλωσης.

περισσότερα...

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ

27/09/2017

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ

Τo motto- light emotion- χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία της Ekdilosis event production από το 1999 οπότε και ιδρύθηκε η εταιρία, όσον αφορά στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ποιοτικών εκδηλώσεων που ξεχωρίζουν για την φωτιστική τους φινέτσα. Mε τις πιο κατάλληλες προτάσεις φωτισμού η EKDILOSIS event production ανταποκρίνεται στις σύγχρονες παρουσιάσεις,ώστε να δημιουργηθεί ένα κομψό και ατμοσφαιρικό περιβάλλον με ένα εντυπωσιακό σύστημα φωτιστικών effects,το οποίο μέσα από τις μοναδικές του ιδιότητες,προσδίδει ιδιαιτέρως θεαματικά αποτελέσματα σε μικρές ή μεγάλες παραγωγές,σε κλειστό ή υπαίθριο χώρο,αναδεικνύοντας αποτελεσματικά το σύνολο μιας εκδήλωσης όσο απαιτητικές και εάν είναι οι συνθήκες και τα σενάρια φωτισμού που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

περισσότερα...

Επαγγελματικά συστήματα ήχου & φωτισμού

21/09/2017

Επαγγελματικά συστήματα ήχου & φωτισμού

Με τις μικροφωνικές καλύψεις σε συνέδρια και εταιρικές εκδηλώσεις,σε ιερούς ναούς,σε εγκαίνια καταστημάτων,σε live εμφανίσεις μουσικών ορχηστρών και συγκροτημάτων αλλά και στις μικροφωνικές ανάγκες μίας γαμήλιας εκδήλωσης,σας εξοπλίζει η Ekdilosis event production,πιστοποιώντας ότι οι παροχές μας είναι ανάλογες των απαιτήσεων σας και είναι πάντα κατάλληλες να καλύπτουν πολλές και διαφορετικές εφαρμογές.

περισσότερα...

Εξοπλισμός εκδηλώσεων εταιριών

20/12/2016

Εξοπλισμός εκδηλώσεων εταιριών

Μία από τις εξαιρετικές δυνατότητες της Ekdilosis events services είναι η δυνατότητα των πολλών συνδυαζόμενων υπηρεσιών που σας προσφέρουμε μέσω μίας απλής προσφοράς.Μπορείτε να βρείτε την πίστα χορού του γάμου σας μαζί με τον φωτισμό και τα πυροτεχνήματα της εκδήλωσης,την μουσική ορχήστρα μαζί με την ηχητική τους κάλυψη,την τέντα μιας εκδήλωσης μαζί με το κουαρτέτο εγχόρδων για την εκκλησία ή τον χώρο της δεξίωσης.

περισσότερα...

Μικροφωνική κάλυψη εταιρκών και κοινωνικών εκδηλώσεων

07/10/2015

Μικροφωνική κάλυψη εταιρκών και κοινωνικών εκδηλώσεων

Μικροφωνική εγκατάσταση εκδήλωσηςekdilosis events services sound Η μικροφωνική εγκατάσταση είναι μια από της πιo συνηθισμένες υπηρεσίες μίας εκδήλωσης που θα χρειαστεί κανείς,άσχετα από το μέγεθος μίας παραγωγή εταιρικού ή κοινωνικού χαρακτήρα.

περισσότερα...