ΝΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

   

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ

27/09/2017


ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ

Φωτισμός εκδηλώσεων

συνδυασμοί φωτισμού για εντυπωσιακές εκδηλώσεις...

Τo motto- light emotion- χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία της Ekdilosis event production από το 1999 οπότε και ιδρύθηκε η εταιρία, όσον αφορά στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ποιοτικών εκδηλώσεων που ξεχωρίζουν για την φωτιστική τους φινέτσα για τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας,τα διάφορα μεγάλα events,αλλά και το φωτισμό σε θέατρα,συναυλίες και ένα πλήθος άλλες εφαρμογές.

Mε τις πιο κατάλληλες προτάσεις φωτισμού η EKDILOSIS event production ανταποκρίνεται στις σύγχρονες παρουσιάσεις με ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες,ώστε να δημιουργηθεί ένα κομψό και ατμοσφαιρικό περιβάλλον με ένα εντυπωσιακό σύστημα φωτιστικών effects,το οποίο μέσα από τις μοναδικές του ιδιότητες,προσδίδει ιδιαιτέρως θεαματικά αποτελέσματα σε μικρές ή μεγάλες παραγωγές,σε κλειστό ή υπαίθριο χώρο,αναδεικνύοντας αποτελεσματικά το σύνολο μιας εκδήλωσης όσο απαιτητικές και εάν είναι οι συνθήκες και τα σενάρια φωτισμού που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

 ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ...

Βασική μας θέση και στόχος είναι:η δημιουργία μίας λειτουργικής εκδήλωσης αποκλειστικά σχεδιασμένη για σας,με μοντέρνο φωτισμό συνδυασμένο με την κατάλληλη μουσική προσφέροντας στον διοργανωτή όπως και στους καλεσμένους,την ίδια ικανοποίηση.

Ο σχεδιασμός του φωτισμού εκδηλώσεων  μπορεί να λειτουργήσει ως ανεξάρτητη παροχή ή να ενσωματωθεί σε μία σύνθετη παροχή εκδήλωσης.

Κατηγορίες φωτιστικής υποστήριξης:

  • lighting show σε παρουσιάσεις και τελετές απονομής βραβείων
  • αρχιτεκτονικός φωτισμός κτηρίων και αρχαιολογικών χώρων
  • φωτισμός συναυλιών
  • φωτισμός επιδείξεων μόδας
  • φωτισμός γαμήλιων εκδηλώσεων
  • φωτισμός πολιτιστικών εκδηλώσεων

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σημαντική επίσης είναι και η τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης σας τόσο για την φωτιστικής κάλυψη όσο και τις υπόλοιπες υπηρεσίες-παροχές που σας παρέχουμε μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της EKDILOSIS event production.

 

Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο site μας και να διαλέξτε την καταλληλότερη λύση  και εάν επιθυμείτε λεπτομέρειες και διευκρινήσεις για τις δυνατότητες των παροχών μας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μαςστο τηλ: 211-8009292 & 2310-300886 ή να μας γράψετε στο e-mail: info.ekdilosis@yahoo.gr


 >>σχετικές παρεχόμενες υπηρεσίες 

πίστα χορού,πυροτεχνήματα εκδήλωσης,ηχητική εκδήλωσης,εξέδρα εκδήλωσης,τέντες εκδήλωσης,

 

Εταιρεία Δημιουργίας Εκδηλώσεων